GeForce NOW şu an alınır mı?

Asayls

Hectopat
Bilgisayarım yeni nesil oyunlar için yeterli değil bu nedenle GeForce NOW almak istiyorum. 25 Mbps internetim var yeterli olur mu? Parayla aldığımız zaman sıra oluyor mu? 120 lira için değer mi?

25 az diye biliyorum. Ne kadar yeterli deselerde çok sorun çıkartıyor. Minimum 35 falan tavsiye ediliyor.

Fiyata bence değmez.
Satın alırsanız sıra kalkacak.

Bilgisayarım yeni nesil oyunlar için yeterli değil bu nedenle GeForce NOW almak istiyorum. 25 Mbps internetim var yeterli olur mu? Parayla aldığımız zaman sıra oluyor mu? 120 lira için değer mi?
Ben 21 Mbps internet ile gayet akıcı bir şekilde oynuyorum sorun olmuyor. Sıra yok. 120 TL'ye CP2077 gibi oyunlar için kesinlikle değer ama sürekli almanızı önermem.

Valla 120 Mbps internetim var ağaçlık kısımlarda çamurlanma oluyor, bende iyi bir hizmet değil.

Eğer kablosuz olarak bağlanıp oynayacaksınız o hızlarda alınmaz en az 35 MB ve kablolu olursa belki alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…