Geforce Now Sunucu Desteği Almak

Zozozo1

Centipat
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat öğrenmek istediğim bir şey var. Bilgisayarım çok kötü olduğu için oyunları oynayamıyorum bu yüzden GeForce Now kullandım fakat oynadığım oyunların yarısı olmadığı için sanal sunucu almaya karar verdim. Bir satıcıyla görüştüm azure ve hetzner üzerinden sunucu kurup satış yapıyor. Parsec ile bağlantı gerçekleşiyor. Sizce bu işlemler yasal ve güvenilir mi herhangi bir riski var mı? Bu konu hakkında bilgisi olan birileri beni aydınlatabilir mi sizce almalı mıyım yoksa hiç bulaşmamalı mıyım? Yardım edebilirseniz çok teşekkür ederim.

Düzgün bir VPN'le bile oluyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir. Yasal olarak bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

İllegal işler yapıyolarmış diye duydum, bundan öncesinde almaya çalıştığımda satıcı tehdit etmişti. Başkalarının kartını kullanarak alışveriş yapmışsınız deyip sistemi kapatmıştı. Kısacası dolandırılmıştım. Bu gibi durumlarda yapmadığım bir şey için üzerime suç kalabilir mi?

İllegal işler yapıyolarmış diye duydum, bundan öncesinde almaya çalıştığımda satıcı tehdit etmişti. Başkalarının kartını kullanarak alışveriş yapmışsınız deyip sistemi kapatmıştı. Kısacası dolandırılmıştım. Bu gibi durumlarda yapmadığım bir şey için üzerime suç kalabilir mi?
Sizin sunucunuzdan yapılırsa bu işlem sizin üzerinize kalabilir. Sizin olan cihazlardan/sunuculardan yapılan her şey size ait diye biliyorum (hacklenseniz bile). Bu forumda bununla ilgili tam bir bilgiye sahip bir hukukçu olduğunu düşünmüyorum. Reddit r/legaladvice bölümünden legal konularla ilgili İngilizce bilgi alabilirsiniz. VPN'le giriliyor diye biliyorum kendimi tekrarlıyım. Neden VPN kullanmadınız/denemediniz?

Sizin sunucunuzdan yapılırsa bu işlem sizin üzerinize kalabilir. Sizin olan cihazlardan/sunuculardan yapılan her şey size ait diye biliyorum (hacklenseniz bile). Bu forumda bununla ilgili tam bir bilgiye sahip bir hukukçu olduğunu düşünmüyorum. Reddit r/legaladvice bölümünden legal konularla ilgili İngilizce bilgi alabilirsiniz. VPN'le giriliyor diye biliyorum kendimi tekrarlıyım. Neden VPN kullanmadınız/denemediniz?

VPN'lik bir durum değil ki. Zaten sanal bilgisayarların kendine ait lokasyonları oluyor. Kendilerine ait IP'leri oluyor. Ben oyun oynamak amaçlı kullanmak istiyorum. Sizce mantıklı olan ne? Alınmalı mı uzak mı durulmalı?

VPN'lik bir durum değil ki. Zaten sanal bilgisayarların kendine ait lokasyonları oluyor. Kendilerine ait IP'leri oluyor. Ben oyun oynamak amaçlı kullanmak istiyorum. Sizce mantıklı olan ne? Alınmalı mı uzak mı durulmalı?
Ben okuyamamışım kusura bakmayın :). Bence bir şey olmaz. Ayrıca bir suç işlense bile yurtdışında gerçekleşicek ve size bu olayın size patlaması olası fakat bence düşük. Çok korkuyorsanız r/legaladvice. Açın bir konu derdinizi anlatın böyle bir sanal sunucu alacağım eğer suç işlenirse bana hukuken yaptırımı olur mu diye yardımcı olurlar.

Ben okuyamamışım kusura bakmayın :). Bence bir şey olmaz. Ayrıca bir suç işlense bile yurtdışında gerçekleşecek ve size bu olayın size patlaması olası fakat bence düşük. Çok korkuyorsanız r/legaladvice. Açın bir konu derdinizi anlatın böyle bir sanal sunucu alacağım eğer suç işlenirse bana hukuken yaptırımı olur mu diye yardımcı olurlar.

Çok teşekkür ederim yardımınız için, dediğinizi yapacağım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı