GeForce NOW tarayıcıdan oynarken kasıyor

Merhaba. Benim 32 Bit'lik 4 GB RAM olan eski bilgisayarım var. GeForce NOW'a Chrome'dan girdiğimde çok kasıyor ve ping olmadığı halde ping varmış gibi, hareketi 4-5 saniye sonra algılıyor. Bunun nedeni nedir? Uygulamasını bilgisayar 32 Bit olduğu için indiremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetinin hızlı olması gerek ve Google bazı internet ayarlarını sınırlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben yapmıştım bir dosya indirmiştim dosya 3 4 kat daha hızlı indi internetin sınırını kaldırıyor sanırsam bu yaptığı, deneyebilirsin.

Bende de aynı sorun uygulamada var. Bazı oyunlarda GFN uygulaması bilgisayardaki eski APU işlemcimin %100 ünü kullanıyor, bazılarında ortalama %50 kullanıyor. R6S %100 kullananlardan bir tanesi. Tahminimce GFN bile olsa gelen görüntüyü göstermek zorluyor bilgisayarı. O yüzden de bir sonraki görüntüyü getirmesi uzun sürüyor ve ms varmış gibi gösteriyor. Başka bir sebebi var mıdır bilmiyorum ama aklıma gelen en iyi sebep bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı