GeForce NOW tarzı program önerisi

Tedy53

Decapat
Merhaba. Ben GeForce NOW kullanıyorum ancak istediğim çoğu oyun yok. Bu yüzden de farklı bir program arayışındayım.
Bu tarzda başka bir program var mı? Böyle olmasa da uzak masaüstü ile kullanabileceğim bir bilgisayar da olabilir ancak oyun oynayacağım için ekran kartı da bulunmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google'nin kendi sitesi vardı yanlış hatırlamıyorsam birçok oyun var ama fiyatı biraz tuzlu.

Boosteroid kullanıyorum tavsiye ederim RDR2 oynuyorum çok akıcı donma kasma vs yok.

Boosteroid kullanıyorum tavsiye ederim RDR2 oynuyorum çok akıcı donma kasma vs yok.

Siteye baktım da God of War, GTA, RDR, Marvel's Spider-Man falan istediğim her oyun var çok teşekkür ederim. Ayrıca hangi ekran kartlarını kullanıyorlar bir de yurt dışında olduğu için kasma donma oluyor mu?

Sanırım az önce söylediğim oyunlar yokmuş tam emin değilim ama yok sanırım.

üyeliği satın aldım şu an

Son düzenleme:

Şöyle bir artısı var örneğin diyelim sistemde olmayan bir oyunu oynamak istiyorsun oyundan çıktığında Steam'den atmıyor sana iki tane disk veriyor birisi 150 GB diğeri 50 GB oturumdan çıkmadan istediğin oyunu oynuyorsun. 7900 XT kullanıyor donma kasma vs yok. İki aydır kullanıyorum.

Çok güzelmiş şu an kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…