GeForce Now TR sunucusu bug!

Oyundan fotoğraf at bakayım Ctrl+G yaparak. Bir de saatleri göstersen(ekranı tam atsan) iyi olur
Normalde sizin gibi kötü niyetli insanlara karşı asla kendimi böyle bir mecrada kanıtlama gereği duymam. Ancak atıfta bulunduğunuz iğrenç ithamlara karşı istediğiniz şeyleri atmaya karar verdim. tanıyan tanır. Tanımayan kendisi gibi tanır.

Bu forumda da millet saçma sapan şeylere takılıyor oyna geç adam mı öldürdün sanki sistemde kendileri bir açık bırakmış belli ki onların hatası ne yasal süreci.

Yasal süreçler doğurabilir, firmaya bir para karşılığında teklif ederek Bug'u söyleyeceğini söyle hem para kazanırsın hem açıklarını kapatırlar

NVIDIA'ya bildirin, yapmayacaksanız bir hesap bulun, sonra bana verin

Hala buraya mesaj atanların çoğu sanki korsan yapıyorum sanıyor. Arkadaşlar hali hazırda ücretli üyelik almış kişilere sadece kapalı olan sunucunun kilidini kaldırma işlemi yapıyorum. GFN üyeliği değil bir şey değil. 6 aylık üyelik almış adama TR sunucusunu ekstra parayla satmak hak değil de, benim yaptığım mı hak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…