Ruzgarr Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 94 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2021 #11 Hocam beta sürecine kayıt olanlar yarından sonra uygulamayı kullanabilecek mi yoksa sıramız e posta ile iletilerek mi bilgilendirilicez?
Hocam beta sürecine kayıt olanlar yarından sonra uygulamayı kullanabilecek mi yoksa sıramız e posta ile iletilerek mi bilgilendirilicez?
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 14 Şubat 2021 #12 Ariana_05 dedi: Çıktığı takdirde Global GeForce Now'da olduğu gibi 1 saat süre ile ücretsiz oynanacak. Paketler bölümü burada: Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr Genişletmek için tıkla... Uzatılmış yazması dikkatimi çekti. Sınırsız yapmazlarsa büyük rezillik.
Ariana_05 dedi: Çıktığı takdirde Global GeForce Now'da olduğu gibi 1 saat süre ile ücretsiz oynanacak. Paketler bölümü burada: Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr Genişletmek için tıkla... Uzatılmış yazması dikkatimi çekti. Sınırsız yapmazlarsa büyük rezillik.
A Ariana_05 Picopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 73 14 Şubat 2021 #13 Luthienn dedi: Uzatılmış yazması dikkatimi çekti. Sınırsız yapmazlarsa büyük rezillik. Genişletmek için tıkla... Bu platformun da birkaç bugu var. NVIDIA görünce fixliyor fakat oturum süresi sınırsız olur ise arkaplanda neler yapılacağını siz düşünün. 6 saat sonra atıyor ama tek tıkla yeniden giriliyor.
Luthienn dedi: Uzatılmış yazması dikkatimi çekti. Sınırsız yapmazlarsa büyük rezillik. Genişletmek için tıkla... Bu platformun da birkaç bugu var. NVIDIA görünce fixliyor fakat oturum süresi sınırsız olur ise arkaplanda neler yapılacağını siz düşünün. 6 saat sonra atıyor ama tek tıkla yeniden giriliyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.278 Makaleler 3 Çözümler 197 14 Şubat 2021 #14 Recep Baltaş dedi: Açık fiski, kendi tükkanımızdan. Sunucu konumlarını da bizzat sordum Yarın da Beta testi gelecek. Aslında bize keyler geldi ama NVIDIA bize NDA var deyip, Turkcell arkamızdan başkalarına exclusive izin vermiş... Genişletmek için tıkla... Bana burada bir taraflılık var gibi geldi ama günahlarını almayalım şimdi.
Recep Baltaş dedi: Açık fiski, kendi tükkanımızdan. Sunucu konumlarını da bizzat sordum Yarın da Beta testi gelecek. Aslında bize keyler geldi ama NVIDIA bize NDA var deyip, Turkcell arkamızdan başkalarına exclusive izin vermiş... Genişletmek için tıkla... Bana burada bir taraflılık var gibi geldi ama günahlarını almayalım şimdi.
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.293 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 14 Şubat 2021 #15 Hala kapalı galiba ben Game+ hesabımdan girmeye çalıstım, paketinizi değistirin dedi.
petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 14 Şubat 2021 #16 Bu uygulamayı kullanabilmek için NVIDIA ekran kartımız olması gerekiyor mu yoksa her donanımla yapabiliyor muyuz?
Bu uygulamayı kullanabilmek için NVIDIA ekran kartımız olması gerekiyor mu yoksa her donanımla yapabiliyor muyuz?
Ahura Mazda Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #17 Bu gece 00.00'dan sonra beta açılacak mı?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 14 Şubat 2021 #18 onn.air dedi: Peki NVIDIA 3000 serili ekran kartı alana 1 yıl GeForce Now hediye etmişti o da buna dahil mi? Genişletmek için tıkla... Saçma bir hediye değil mi? Zaten G Now düşük sistemler için yapılmış bir sistem. 3000 serisinden ekran kartı olan biri neden bu hizmeti kullansın ki
onn.air dedi: Peki NVIDIA 3000 serili ekran kartı alana 1 yıl GeForce Now hediye etmişti o da buna dahil mi? Genişletmek için tıkla... Saçma bir hediye değil mi? Zaten G Now düşük sistemler için yapılmış bir sistem. 3000 serisinden ekran kartı olan biri neden bu hizmeti kullansın ki
Ahura Mazda Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #19 Hoaxer dedi: Saçma bir hediye değil mi? Zaten g Now düşük sistemler için yapılmış bir sistem. 3000 serisinden ekran kartı olan biri neden bu hizmeti kullansın ki Genişletmek için tıkla... Belki 40 GB oyunu indirmeye üşeniyordur.
Hoaxer dedi: Saçma bir hediye değil mi? Zaten g Now düşük sistemler için yapılmış bir sistem. 3000 serisinden ekran kartı olan biri neden bu hizmeti kullansın ki Genişletmek için tıkla... Belki 40 GB oyunu indirmeye üşeniyordur.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 898 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #20 petro_2 dedi: Bu uygulamayı kullanabilmek için NVIDIA ekran kartımız olması gerekiyor mu yoksa her donanımla yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... 5-6 ay önce AMD ekran kartlı sistemimde uzun süre kullandım.
petro_2 dedi: Bu uygulamayı kullanabilmek için NVIDIA ekran kartımız olması gerekiyor mu yoksa her donanımla yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... 5-6 ay önce AMD ekran kartlı sistemimde uzun süre kullandım.