Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.925 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #51 Recep Baltaş dedi: Açık fiski, kendi tükkanımızdan. Sunucu konumlarını da bizzat sordum Yarın da Beta testi gelecek. Aslında bize Key'ler geldi ama NVIDIA bize NDA var deyip, Turkcell arkamızdan başkalarına exclusive izin vermiş... Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'deki videonuzu izledim Kablonet pinginiz yüksek değil mi ya neredeyse aynı konumda sayılırız sizinle Speedtest'te 25 ms fark var. Bu da server testi gecikme değerlerinde çok fark yok mu sizce de? Dosya Ekleri Screenshot_20210217-132730_GeForce NOW.jpg 36,2 KB · Görüntüleme: 44
Recep Baltaş dedi: Açık fiski, kendi tükkanımızdan. Sunucu konumlarını da bizzat sordum Yarın da Beta testi gelecek. Aslında bize Key'ler geldi ama NVIDIA bize NDA var deyip, Turkcell arkamızdan başkalarına exclusive izin vermiş... Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'deki videonuzu izledim Kablonet pinginiz yüksek değil mi ya neredeyse aynı konumda sayılırız sizinle Speedtest'te 25 ms fark var. Bu da server testi gecikme değerlerinde çok fark yok mu sizce de?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Şubat 2021 #52 Düzeldi artık. O sabah olan bir sorunmuş. Yine de biz gayet objektif bir şekilde yayınladık. Ne ise o.
Düzeldi artık. O sabah olan bir sorunmuş. Yine de biz gayet objektif bir şekilde yayınladık. Ne ise o.