Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #11 M3HM3TY dedi: Bu GeForce NOW'ın bir desteği bulunuyor mu? Bulunuyorsa bir konuşacağım açıkçası bende şaşırdım hayatımda böyle bir hataya hiç denk gelmedim iyi ki Premium var yoksa o kadar süre bekleyip bu hatayı alsam PC'yi kırardım herhalde. Genişletmek için tıkla... Var hocam mail üzerinden iletişime geçmeniz gerekiyor.
M3HM3TY dedi: Bu GeForce NOW'ın bir desteği bulunuyor mu? Bulunuyorsa bir konuşacağım açıkçası bende şaşırdım hayatımda böyle bir hataya hiç denk gelmedim iyi ki Premium var yoksa o kadar süre bekleyip bu hatayı alsam PC'yi kırardım herhalde. Genişletmek için tıkla... Var hocam mail üzerinden iletişime geçmeniz gerekiyor.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #12 Blannk dedi: Var hocam mail üzerinden iletişime geçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam maillerini atabilir misiniz bulamadım da.
Blannk dedi: Var hocam mail üzerinden iletişime geçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam maillerini atabilir misiniz bulamadım da.