X XioMayor Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 5 27 Şubat 2021 #1 GeForce Now'dan Ubisoft R6 hesabıma giriş yaptım ama Key istedi, başka bir hesaptan gireceğim ama bu ekrandan çıkılmıyor. Nasıl çıkarım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2021
GeForce Now'dan Ubisoft R6 hesabıma giriş yaptım ama Key istedi, başka bir hesaptan gireceğim ama bu ekrandan çıkılmıyor. Nasıl çıkarım?
J jingletakan07 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 2 27 Şubat 2021 #2 Alt + F4 yaparak kapatıp yeniden açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 XioMayor dedi: GeForce Now'dan Ubisoft R6 hesabıma giriş yaptım ama Key istedi, başka bir hesaptan gireceğim ama bu ekrandan çıkılmıyor. Nasıl çıkarım? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkın ve kütüphanenize gelin. Oyunun üstüne gelin bir tane aşağı doğru ok var. -Kitaplık butonu var ona tıklayın. Dyflinn dedi: Oyundan çıkın ve kütüphanenize gelin. Oyunun üstüne gelin bir tane aşağı doğru ok var. -Kitaplık butonu var ona tıklayın. Genişletmek için tıkla... Sonra tekrar oyunu kütaphanenize ekleyin olur zaten. Artı 0 Eksi
XioMayor dedi: GeForce Now'dan Ubisoft R6 hesabıma giriş yaptım ama Key istedi, başka bir hesaptan gireceğim ama bu ekrandan çıkılmıyor. Nasıl çıkarım? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkın ve kütüphanenize gelin. Oyunun üstüne gelin bir tane aşağı doğru ok var. -Kitaplık butonu var ona tıklayın. Dyflinn dedi: Oyundan çıkın ve kütüphanenize gelin. Oyunun üstüne gelin bir tane aşağı doğru ok var. -Kitaplık butonu var ona tıklayın. Genişletmek için tıkla... Sonra tekrar oyunu kütaphanenize ekleyin olur zaten.