CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 680 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 GeForce NOW'ın ücretsiz planını seçtim fakat oynamak için üyeliğiniz yok diyor. İllaki oynamak için para mı vermek lazım?
GeForce NOW'ın ücretsiz planını seçtim fakat oynamak için üyeliğiniz yok diyor. İllaki oynamak için para mı vermek lazım?
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 23 Mart 2021 #2 Basic üyeliği başlattıysanız böyle bir durumun olmaması lazım. Tekrar kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 680 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #3 xKemalC dedi: Basic üyeliği başlattıysanız böyle bir durumun olmaması lazım. Tekrar kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ettim ama olmuyordu. Sildim tekrar yükledim. Deniyorum şimdi. Artı 0 Eksi
xKemalC dedi: Basic üyeliği başlattıysanız böyle bir durumun olmaması lazım. Tekrar kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ettim ama olmuyordu. Sildim tekrar yükledim. Deniyorum şimdi.
Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.947 Makaleler 4 Çözümler 57 23 Mart 2021 #4 Hesabına çık gir yap. Artı 1 Eksi
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 680 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #5 Düzeldi fakat sınıra ulaşıldı diyor. İlla para vereceğiz yani. Artı 0 Eksi Çözüm
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 23 Mart 2021 #6 CarryExe dedi: Düzeldi fakat sınıra ulaşıldı diyor. İlla para vereceğiz yani. Genişletmek için tıkla... Türkiye'deki sunucular daha az maalesef. Sabah saatlerinde ya da gece geç saatlerde rahst oluyor fakat yine 20 30 dk beklemeniz gerek. Para vermek gerekiyor yoksa bıkıyorsunuz. Artı 0 Eksi
CarryExe dedi: Düzeldi fakat sınıra ulaşıldı diyor. İlla para vereceğiz yani. Genişletmek için tıkla... Türkiye'deki sunucular daha az maalesef. Sabah saatlerinde ya da gece geç saatlerde rahst oluyor fakat yine 20 30 dk beklemeniz gerek. Para vermek gerekiyor yoksa bıkıyorsunuz.