GeForce NOW üzerinde ETS 2'yi V5H direksiyon seti ile oynamak

Er73748

Megapat
Makaleler
10
Merhaba. Bir süreliğine ekran kartımı kullanamayacağım. Bu yüzden işlemcimin içindeki dahili grafik birimini kullanıyorum. Bunun ile oyun oynanamayacağına göre GeForce NOW üzerinden oynamaya karar verdim. Sorum şu; GeForce NOW üzerinden ETS 2 oynarsam direksiyon setimi kullanabilir miyim? Bu arada direksiyon setim Snopy V5H.

Merhaba. Bir süreliğine ekran kartımı kullanamayacağım. Bu yüzden işlemcimin içindeki dahili grafik birimini kullanıyorum. Bunun ile oyun oynanamayacağına göre GeForce NOW üzerinden oynamaya karar verdim. Sorum şu; GeForce NOW üzerinden ETS 2 oynarsam direksiyon setimi kullanabilir miyim? Bu arada direksiyon setim Snopy V5H.

Xbox/PS kolu olarak algılıyor. Doğru ayar yaparsanız sorun olmaz. Bende de V18 var, oradan biliyorum.

Normal oyun ayarlarımda direksiyon seti olarak tanıttım. Buradaki ayarlarım bozulur mu?

Profilleriniz silinirse o da otomatikman silinir. Ama dediğim gibi kol olarak algıladığı için en başından ayar yapmanız gerekiyor. Kol olarak algılayan ETS değil, GFN.

Bu arada nasıl algıladığına örnek verecek olursak sola çevirince sol analog sola gitmiş olarak, gaza basınca sol analog ileri gibi. Bu yüzden en baştan ayar çekmek lazım GFN için, PC için olan profilinizin yedeğini alıp ayarlarınızı GeForce NOW'a girince yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı