GeForce NOW Ultimate için ekran kartı önerisi

374530

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar GeForce NOW Ultimate üyeliğim var. Kullanabilmem için bu sitede yazdığı gibi NVIDIA Support GeForce 10 series or later Radeon 500 series and later ekran kartı lazım. Ne alabilirim 2. elde olur.

Son düzenleme:
Ne demek istediğiniz tam anlayamadım ama GeForce NOW için iyi bir bilgisayar ihtiyacınız yok amacıda bu zaten.

Ne demek istediğiniz tam anlayamadım ama GeForce NOW için iyi bir bilgisayar ihtiyacınız yok amacıda bu zaten.

Hocam üst seviye üyelik bu en kötü üyelikte bile ekran kartı istiyor.
Ben 1440p olan ultimate üyelik aldım ve bunun için NVIDIA tarafında 10 serisinden AMD tarafından 500 serisinden ekran kartı istiyor.

Gtx 750 ve üzerine ihtiyacın varmış 1080p 120fps için

120 FPS 2k çözünürlük için GTX750 veya daha üstü ya da r7-r9 300 serisi veya daha üstü bir ekran kartına ya da HD510'dan daha iyi bir iGPU'ya sahip intel CPU'ya ihtiyacın var.

HOCAM 1440P 120FPS VE HDR İLE KULLANICAM. Sİtede hdr için 10 serisi ve 500 serisi yazıyor.​

Eki Görüntüle 1711716
Keşke sorunuzu böyle yarım yarım yazıp BAĞIRMAK yerine, tam ve anlamlı bir şekilde sorsaydınız o şekilde cevap alırdınız.

Intel HD 610 ve üstü yeterli olur diyor yine aynı sitede, illaki ekran kartı almanıza gerek yok.

HDR demişsin onda da 7.nesil intel işlemci apuları yetiyor gözüküyor;

PC var sadece ekran kartı yok PC'de ekran kartsız kullanılmıyor GeForce NOW.

PC var sadece ekran kartı yok PC'de ekran kartsız kullanılmıyor GeForce NOW.
Hacım anlaşmıyoruz sanırım, ekran kartsız kullanılamıyor diye bir şey yok.
Öncelikle sistem özelliklerini bir belirt, işlemcin ne ekran kartın var mı?
Sonra de ki hocam ben HDR destekli 1440p oynayacağım ne yapmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…