GeForce NOW GeForce NOW Ultimate ön kayıt nedir?

kevkeb

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ben GeForce NOW kullanıcısıyım ve yanlışlıkla siteden yeni gelecek olan Ultimate paketine ön kayıt yaptırdım. Bu ne demek oluyor, para çeker mi nasıl iptal ederim? Cevap verebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Ben GeForce NOW kullanıcısıyım ve yanlışlıkla siteden yeni gelecek olan Ultimate paketine ön kayıt yaptırdım. Bu ne demek oluyor, para çeker mi nasıl iptal ederim? Cevap verebilir misiniz?

Paket yükseltmesi için yeni pakete geçişte aradaki farkı kapatacak kadar ücreti alacaklar. Eğer ki mevcutta biten bir aboneliğiniz varsa yeni pakete geçişte yeni paketin abonelik ücretini direkt olarak alırlar. Fakat bitmeyen bir aboneliğiniz varsa aradaki abonelik farkını kesecektir.

Paket yükseltmesi için yeni pakete geçişte aradaki farkı kapatacak kadar ücreti alacaklar. Eğer ki mevcutta biten bir aboneliğiniz varsa yeni pakete geçişte yeni paketin abonelik ücretini direkt olarak alırlar. Fakat bitmeyen bir aboneliğiniz varsa aradaki abonelik farkını kesecektir.

Bu bilgi kesin mi hocam?

Bu bilgi kesin mi hocam?

Maalesef kesin değil fakat diğer oyun platformları ve film platformlarında bu şekilde işliyor. Farklı olacağını sanmam. Yıllık abonelik alan birinin 4. ayında bu pakete geçtiğini varsayarsak alternatif başka bir yöntemle yapılabileceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı