GeForce NOW ve eski internet kafe deneyimi

Olesti Kampara

Megapat
Daha fazla  
GeForce NOW'a bize yaşattığı bu nostarji için özel olarak teşekkür etmek istedim. Eski dönemlerde internet cafelerin Full çektiği zamanlarda, arkadaşlarla toplanıp CS, Serious Sam vs. atmak için internet cafeye gittiğimizde masa beklerdik 10-15 dakika. Uzun zamandır bu histen mahrum kalmıştım sağ olsun GeForce NOW ile bu hissi ara sıra tekrar yaşıyorum. Tek fark var artık 1-2 kişi beklemek yerine 1042 kişi bekliyorum. GFN ekibine teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.

Aynı sorun bende de var, premium hesap olmasına rağmen 900-1000 kişi bekliyorum.
Bu sorun dün yoktu sanırsam bugün ilk defa başıma geldi.

Bu saçlamalık ne zaman düzelir. 20 dakikadır sırada bekliyorum 643 kişi kaldı.

Dosya Ekleri

• IMG-20231204-WA0007.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 39

Mesaj mizah mı?
Mizahsa Avrupa sunucularına girin.

Mesaj mizah mı?
Eskiden 10-15 dk bekliyordun simdi 2 saat.
Eskiden internet kafede FPS oyunları girebiliyordun ancak gn da geçikmeden dolayı FPS oyunu oynanmaz.

Mesajın ne olduğu gayet açık diye düşünüyorum hocam.

Ben maksimum 70-80 görmüşümdür 1000 küsür olması ya hatadır ya da iyice sapıtmışlar demektir. Niye böyle olduğunu bilen varsa söylerse sevinirim. Premium hesabı olan bile 1000 kişi bekliyorsa büyük ihtimalle sistemlerde sıkıntı vardır bence.

Anlaşılan ellerindeki GTX 1060 kartlar bitti RTX 2080 kartları da kimseye kullandırtmak istemiyorlar.

Kablolu bağlantı ile kendi cihazından oynar gibi oynayabiliyorsun aslında.

Değiştirdiğim mesajdan kast ediyorsanız.
Gecikme oluyor lag degil internetim 50Mbps ancak CS de vurdugum 1-2 sn sonra gidiyor.
Gn FPS oyunları icin degil.

Avrupa sunucularına nasıl girebiliriz?

VPN ile hesap oluşturarak yapabilirsiniz internete bir sürü videosu var. ( eskiden Max 200 olurdu ora şu an nasıldır bilmiyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…