Çözüldü GeForce Now ve Game Pass

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet4458

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller benim yeterince iyi bir sistemim olmadığından GeForce Now kullanıcısıyım ve geçenlerde Game Pass'in ilk ay için 5 liraya indiğini duydum bu güzel bir haber ama ben bunu aldığımda mesela Metro Exodus'u GeForce Now'da gene kullanabilecek miyim yoksa sadece kendi bilgisayarımda mı oynayabilirim bu Game Pass'teki oyunları?

Çözüm
Game Pass'de satın aldığın oyunları Geforce Now'da maalesef oynayamıyorsun Geforce Now her platformu desteklemiyor ve ayrıca Microsoft'un halihazırda Xcloud isimli betada olan bir projesi var oyunları oradan oynanabiliyor fakat Türkiye'de yok.
Bende merak ettim şuraya park edeyim.

Artı -1 Eksi
Enteresan bir soru öncelikle :D Game Pass'da satın alım olmadığından dolayı mantıken hesabına geçmiyor. Bundan dolayı da Geforce Now kütüphanende olmayan oyunu sana oynatmaz.
e o zaman bu game pass nasıl işliyor ki yani oyunlar herhangi bir kütüphaneye gitmiyorsa biz nerden çalıştırıyoruz oyunları:D
Daha önce hiç kullanmadım cahilliğimi mazur görün.

Game Pass'de satın aldığın oyunları Geforce Now'da maalesef oynayamıyorsun Geforce Now her platformu desteklemiyor ve ayrıca Microsoft'un halihazırda Xcloud isimli betada olan bir projesi var oyunları oradan oynanabiliyor fakat Türkiye'de yok.

Çözüm
Şuan acele edip GamePass aldım ve GeForce Now`ın oynatmadığını öğrendim. Neyse 5 TL sonuçta birkaç tane sistemimin kaldırdığı oyunları oynarız :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı