Öncelikle herkese iyi sosyaller benim yeterince iyi bir sistemim olmadığından GeForce Now kullanıcısıyım ve geçenlerde Game Pass'in ilk ay için 5 liraya indiğini duydum bu güzel bir haber ama ben bunu aldığımda mesela Metro Exodus'u GeForce Now'da gene kullanabilecek miyim yoksa sadece kendi bilgisayarımda mı oynayabilirim bu Game Pass'teki oyunları?
Game Pass'de satın aldığın oyunları Geforce Now'da maalesef oynayamıyorsun Geforce Now her platformu desteklemiyor ve ayrıca Microsoft'un halihazırda Xcloud isimli betada olan bir projesi var oyunları oradan oynanabiliyor fakat Türkiye'de yok.
Enteresan bir soru öncelikle Game Pass'da satın alım olmadığından dolayı mantıken hesabına geçmiyor. Bundan dolayı da Geforce Now kütüphanende olmayan oyunu sana oynatmaz.
Enteresan bir soru öncelikle Game Pass'da satın alım olmadığından dolayı mantıken hesabına geçmiyor. Bundan dolayı da Geforce Now kütüphanende olmayan oyunu sana oynatmaz.
e o zaman bu game pass nasıl işliyor ki yani oyunlar herhangi bir kütüphaneye gitmiyorsa biz nerden çalıştırıyoruz oyunları
Daha önce hiç kullanmadım cahilliğimi mazur görün.
Game Pass'de satın aldığın oyunları Geforce Now'da maalesef oynayamıyorsun Geforce Now her platformu desteklemiyor ve ayrıca Microsoft'un halihazırda Xcloud isimli betada olan bir projesi var oyunları oradan oynanabiliyor fakat Türkiye'de yok.