laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 30 Mart 2021 #1 Bunun hakkında birçok konu açılmış hepsine baktım fakat net bir şey yoktu. Ethernet kablosu ile bağlanıyorum. Değerlerim bu şekilde:
Bunun hakkında birçok konu açılmış hepsine baktım fakat net bir şey yoktu. Ethernet kablosu ile bağlanıyorum. Değerlerim bu şekilde:
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #2 İnternetinden dolayı maalesef.
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Mart 2021 #3 Hocam 100mbps değeri olan arkadaşlarımda da aynı hata olup oyunu rahat oynayabildiklerini söylediler.Bir deneyin.
Hocam 100mbps değeri olan arkadaşlarımda da aynı hata olup oyunu rahat oynayabildiklerini söylediler.Bir deneyin.
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #4 Modeme bi restart çakın. Kendine gelir.
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 30 Mart 2021 #5 ChaosBoost dedi: İnternetinden dolayı maalesef. Genişletmek için tıkla... Tp-link wifi sinyal güçlendirici var. Onun ethernet girişi ile denediğimde kare kaybı olmuyor fakat mbps düşüyor.
ChaosBoost dedi: İnternetinden dolayı maalesef. Genişletmek için tıkla... Tp-link wifi sinyal güçlendirici var. Onun ethernet girişi ile denediğimde kare kaybı olmuyor fakat mbps düşüyor.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 30 Mart 2021 #6 50Mbps kullanıyorum, bu sorun bende de var. Ama oyunuma etkisi olmuyor. Büyük ihtimalle sizde de öyledir. (Oynarken hiç bağlantı hakkında uyarı almıyorum.)
50Mbps kullanıyorum, bu sorun bende de var. Ama oyunuma etkisi olmuyor. Büyük ihtimalle sizde de öyledir. (Oynarken hiç bağlantı hakkında uyarı almıyorum.)
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 30 Mart 2021 #7 AlbertEnisteniz dedi: Modeme bi restart çakın. Kendine gelir. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bir değişiklik olmadı. DocPill dedi: 50Mbps kullanıyorum, bu sorun bende de var. Ama oyunuma etkisi olmuyor. Büyük ihtimalle sizde de öyledir. (Oynarken hiç bağlantı hakkında uyarı almıyorum.) Genişletmek için tıkla... Takılma vb. gibi bir sorun yok ama görüntü bulanık duruyor veya bana öyle geldi.
AlbertEnisteniz dedi: Modeme bi restart çakın. Kendine gelir. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bir değişiklik olmadı. DocPill dedi: 50Mbps kullanıyorum, bu sorun bende de var. Ama oyunuma etkisi olmuyor. Büyük ihtimalle sizde de öyledir. (Oynarken hiç bağlantı hakkında uyarı almıyorum.) Genişletmek için tıkla... Takılma vb. gibi bir sorun yok ama görüntü bulanık duruyor veya bana öyle geldi.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 30 Mart 2021 #8 laer but sad dedi: Denedim hocam bir değişiklik olmadı. Takılma vb. gibi bir sorun yok ama görüntü bulanık duruyor veya bana öyle geldi. Genişletmek için tıkla... İnternetinizden dolayı görüntü bulanıklaşıyordur. Önceden 16Mbps internetimde de bulanıklaşıma vardı.
laer but sad dedi: Denedim hocam bir değişiklik olmadı. Takılma vb. gibi bir sorun yok ama görüntü bulanık duruyor veya bana öyle geldi. Genişletmek için tıkla... İnternetinizden dolayı görüntü bulanıklaşıyordur. Önceden 16Mbps internetimde de bulanıklaşıma vardı.