GeForce Now’a 12 Oyun Daha Eklendi

Battlefield ve Resident Evil serisini getirsinler bana yeter diğer oyunları aramam bile ama gelmiyor gelmiyor.

Amacım aşağılamak değil. Ama bu oyunun sistem özellikleri, zaten GeForce Now uygulamasının istediği özelliklerden düşük. Sırf oyun kütüphanemiz çok gözüksün diye ekleme yapıyorlar galiba.

Akıllı telefonlar için iyi olabilir. Ama Worms akıllı telefonlar için de versiyonları var. Şahsen yapımcıların yerinde olsam ücretsiz yayınlar, kostüm satarak paraya para demezdim. Worms oynayacak çok büyük bir kitle var.

EA Games oyunları büyük eksik. RT ile BF5 oynamak için 1 ay alırdım.

Fiyatlar yurt dışına göre uygun bu arada.

Yurtdşına göre ucuz olması alım gücü açısından ucuz olduğu anlamına gelmiyor bir öğrenci alamaz bunu.
Aynen hocam Avrupa'da yaşayan birisi asgari ücretle 125 aylık GeForce NOW alabiliyorken bizde asgari ücretle 37 aylık alabiliyoruz.
Hakikaten bayağı uygunmuş.
Hangi avrupa ülkesine göre yaptınız bunu? Avrupa ülkelerinden sadece 6'sı 125 adet alabiliyor. Ama ülkemizde pahalı bir fiyata satıldığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…