aallxxdd Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #11 mustafazafer dedi: GeForce NOW'a 2.4 GHz internet ile girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Girilir ama çözünürlüğün çok ani çöküşler yaşar önermem hemde hiç
mustafazafer dedi: GeForce NOW'a 2.4 GHz internet ile girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Girilir ama çözünürlüğün çok ani çöküşler yaşar önermem hemde hiç
mustafazafer Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 479 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #12 aallxxdd dedi: Girilir ama çözünürlüğün çok ani çöküşler yaşar önermem hemde hiç Genişletmek için tıkla... Ethernet bağlasam
aallxxdd dedi: Girilir ama çözünürlüğün çok ani çöküşler yaşar önermem hemde hiç Genişletmek için tıkla... Ethernet bağlasam
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 14 Haziran 2023 #13 mustafazafer dedi: Peki benim sistem i3 4005'u 4 GB RAM ben bu sistemle Valorant nasıl oynarım? CS:GO GTA 5 falan. CS:GO zaten 60 FPS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5 yok ve CS:GO imkansız denecek kadar kötü oynarsın input lagdan oynayamazsın ben 90 Mbps internet kullanıyorum ancak tatmin ediyor.
mustafazafer dedi: Peki benim sistem i3 4005'u 4 GB RAM ben bu sistemle Valorant nasıl oynarım? CS:GO GTA 5 falan. CS:GO zaten 60 FPS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5 yok ve CS:GO imkansız denecek kadar kötü oynarsın input lagdan oynayamazsın ben 90 Mbps internet kullanıyorum ancak tatmin ediyor.