N n0cturne Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 31 10 Eylül 2020 #1 Sürekli bu hatayı alıyorum, bir türlü çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
mustafa ary Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 10 Eylül 2020 #2 Sorunun ne olduğunu belirtirsen yardımcı olurum bir ara bende kullanıyordum. Artı 0 Eksi
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 10 Eylül 2020 #3 mustafa ary dedi: Sorunun ne olduğunu belirtirsen yardımcı olurum bir ara bende kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten başlıkta yazan sorun: "GeForce Now'a bağlanırken sorun çıktı." . Artı 0 Eksi
mustafa ary dedi: Sorunun ne olduğunu belirtirsen yardımcı olurum bir ara bende kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten başlıkta yazan sorun: "GeForce Now'a bağlanırken sorun çıktı." .
KS KS N n0cturne Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 31 10 Eylül 2020 #4 mustafa ary dedi: Sorunun ne olduğunu belirtirsen yardımcı olurum bir ara bende kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor zaten. Lütfen hızlı cevap verin oynamak istediğim oyunu bilgisayarım kaldırmıyor. Artı 0 Eksi
mustafa ary dedi: Sorunun ne olduğunu belirtirsen yardımcı olurum bir ara bende kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor zaten. Lütfen hızlı cevap verin oynamak istediğim oyunu bilgisayarım kaldırmıyor.