Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.445 Çözümler 2 10 Eylül 2023 #1 İyi akşamlar. Game Pass satın aldım GeForce NOW'a nasıl bağlayabilirim bulamamadım bir türlü. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Eylül 2023 #2 Herhangi bir Xbox oyununa girdiğinizde hesap bilgisi istiyor.
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #3 Pely dedi: İyi akşamlar. Game Pass satın aldım GeForce NOW'a nasıl bağlayabilirim bulamamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi
Pely dedi: İyi akşamlar. Game Pass satın aldım GeForce NOW'a nasıl bağlayabilirim bulamamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Eylül 2023 #4 Karanlıklar dedi: Daha gelmedi Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar geldi. No Man's Sky, Atomic Heart gibi.
Karanlıklar dedi: Daha gelmedi Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar geldi. No Man's Sky, Atomic Heart gibi.
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #5 Çınar Kaplanseren dedi: Bazı oyunlar geldi. No man's sky, Atomic Heart gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ayarlar menüsünden genel bağlamıyı diyor galiba
Çınar Kaplanseren dedi: Bazı oyunlar geldi. No man's sky, Atomic Heart gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ayarlar menüsünden genel bağlamıyı diyor galiba
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Eylül 2023 #6 Karanlıklar dedi: Arkadaş ayarlar menüsünden genel bağlamıyı diyor galiba Genişletmek için tıkla... Anladım onu zaten. Ama ayarlarda hesap bağlantısı yok şimdilik.
Karanlıklar dedi: Arkadaş ayarlar menüsünden genel bağlamıyı diyor galiba Genişletmek için tıkla... Anladım onu zaten. Ama ayarlarda hesap bağlantısı yok şimdilik.
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #7 Çınar Kaplanseren dedi: Anladım onu zaten. Ama ayarlarda hesap bağlantısı yok şimdilik. Genişletmek için tıkla... Biliyorum
Çınar Kaplanseren dedi: Anladım onu zaten. Ama ayarlarda hesap bağlantısı yok şimdilik. Genişletmek için tıkla... Biliyorum
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #8 Hesap bağlantısı yok. Her zaman senden giriş için şifre ve mail isteyecek. Hesabında Xbox Game Pass varsa veya Xbox kütüphanesinde oynayacağın oyun varsa oynayabilirsin.
Hesap bağlantısı yok. Her zaman senden giriş için şifre ve mail isteyecek. Hesabında Xbox Game Pass varsa veya Xbox kütüphanesinde oynayacağın oyun varsa oynayabilirsin.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.349 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #9 Pely dedi: İyi akşamlar. Game Pass satın aldım GeForce NOW'a nasıl bağlayabilirim bulamamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Maalesef her seferinde kullanıcı adı ve şifre istiyor. Hatta daha önce kullandığım oyunlarda bile yine istiyor herkeste durum aynı mı?
Pely dedi: İyi akşamlar. Game Pass satın aldım GeForce NOW'a nasıl bağlayabilirim bulamamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Maalesef her seferinde kullanıcı adı ve şifre istiyor. Hatta daha önce kullandığım oyunlarda bile yine istiyor herkeste durum aynı mı?
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.445 Çözümler 2 11 Eylül 2023 #10 chaturanga dedi: Maalesef her seferinde kullanıcı adı ve şifre istiyor. Hatta daha önce kullandığım oyunlarda bile yine istiyor herkeste durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... Peki oyun kaydettiğimiz yerden devam ediyor mu?
chaturanga dedi: Maalesef her seferinde kullanıcı adı ve şifre istiyor. Hatta daha önce kullandığım oyunlarda bile yine istiyor herkeste durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... Peki oyun kaydettiğimiz yerden devam ediyor mu?