GeForce NOW'a RDR2 ve GTA V gelecek mi?

BurakMiadril

Decapat
Daha fazla  
GeForce NOW da RDR2 oynamak istiyorum, güzel bilgisayarım olmadığı için RDR2 oynamak için buna muhtacım fakat RDR2 yok. Biraz araştırdım, hiçbir Rockstar oyunu yok ve güncel bir kaynak görmedim. NVIDIA'dan da bir açıklama görmedim, gelecek ya da gelmeyecek diye hiçbir fikri olan ya da bir açıklama gören oldu mu, yaz tatili bitmeden oynamak istiyorum bu oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla, Rockstar'ın Google Stadia ile anlaşması olduğu için Geforce Now'da yoktu.

Yakın zaman önce GTA V'nin XCloud'a gelmesi Geforce Now'a gelme umudumu arttırdı.

GeForce NOW da RDR2 oynamak istiyorum, güzel bilgisayarım olmadığı için RDR2 oynamak için buna muhtacım fakat RDR2 yok. Biraz araştırdım, hiçbir Rockstar oyunu yok ve güncel bir kaynak görmedim. NVIDIA'dan da bir açıklama görmedim, gelecek ya da gelmeyecek diye hiçbir fikri olan ya da bir açıklama gören oldu mu, yaz tatili bitmeden oynamak istiyorum bu oyunu.

En son 2022 Aralıkta bir anlaşma gibi bir şey geçmişti EA ve Rockstar için. Herkes aha FIFA gelecek aha GTA RDR falan derken şu an 8.ayı tamamlıyoruz ne gelen var ne söz eden var ne de bahseden hiçbir şey olmadı.

GeForce NOW almaya değer mi?

Pahalı. Sadece çok yüksek sistem gereksinimleri olan oyunları oynamak için alıyorsan alınır onun harici GeForce NOW'a her ay 250TL para verene kadar yeni parçalar alırsın bilgisayara.

En son 2022 Aralıkta bir anlaşma gibi bir şey geçmişti EA ve Rockstar için. Herkes aha FIFA gelecek aha GTA RDR falan derken şu an 8.ayı tamamlıyoruz ne gelen var ne söz eden var ne de bahseden hiçbir şey olmadı.

Pahalı. Sadece çok yüksek sistem gereksinimleri olan oyunları oynamak için alıyorsan alınır onun harici GeForce NOW'a her ay 250TL para verene kadar yeni parçalar alırsın bilgisayara.

Hocam dediğiz doğru ama sistemi kaçırıyorsunuz gerçekten hiç sıkıntı yasamadan 1080p oynayabiliyorsunuz çoğu oyunları. Ama dediğiniz doğru o paraya Game Pass daha karlı.

+

Bir de oyunlar 1000 TL dayandığı ve 2000 liraya kadar çıkacağı için 1150 TL vermek yerine 250 vermek daha mantıklı.

Hocam dediğiz doğru ama sistemi kaçırıyorsunuz gerçekten hiç sıkıntı yasamadan 1080p oynayabiliyorsunuz çoğu oyunları. Ama dediğiniz doğru o paraya Game Pass daha karlı.

+

Bir de oyunlar 1000 TL dayandığı ve 2000 liraya kadar çıkacağı için 1150 TL vermek yerine 250 vermek daha mantıklı.

Hocam oyunlar derken? oyunlarada para veriyorsunuz oynamak için.

GeForce NOW'a RDR 2' gelmeyecek ama GTA V garanti gelecek niye derseniz GeForce NOW zaten Microsoft'la anlasmıslardı ve Game Pass oyunları GeForce NOW'a gelecekti ve GTA V'de Game Pass'in içinde o yüzden her türlü gelecektir ama ne zaman gelir bilemeyiz. Şimdi oynamak istiyorsanız GeForce NOW yerine Boosteroid'i tercih edebilirsiniz.

Hocam çoğuna ücretsiz ulaşabiliyorsunuz. Cyberpunk ne kadar kötü eleştiri alsada ücretsiz oynanıyor ve gayet güzel. Şu an aklıma gelmiyor ama yine tüm oynların fiyatına 250 vermek ucuz.
Ücretsiz oynanıyor derken ? Nerden ulaştın bu bilgiye. Oynayacağın oyuna sahip olman gerekiyor öyle beleş falan değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı