Şöyle söyleyim g Now ilk çıktığında EA de Apex hariç hiçbir oyununu vermeyecek deniyordu hele BF oyunları hayatta gelmez deniyordu 3 hariç hepsi geldi :d GoW şu an kaldırıldı ama geldi sonuçta. Bence çok yüksek ihtimalle Rockstar oyunları da gelir ilerleyen zamanlarda çünkü artık bayağı yaygınlaşan bir teknoloji haline geldi koskoca NVIDIA bir anlaşmada sağlar bence Steam kur u da ne olacak belli değil benim sistem yetmiyor ama ben aldım. İleride fiyatlar uçarsa keza uçacak gibi işini garantiye almak en iyisi.
Doğrusu bu kadar parasını hak etmeyen bir servis görmedim. Ne kadar dandik, sistem istemeyen oyun varsa toplamışlar ama benim sistemin kaldırmadığı hiçbir oyun yok. Bedava olsa kullanmam
o kadar laf ettim ama Cyberpunk 2077'yi RTX ultrada oynamanın başka kolay yolu da yok gibi. Superonline ile ayda 80 liraya geliyordu, yazdığımı da düzeltmek istedim
Google Stadia kapandığı için bana kalırsa Rockstar bu noktada en çok parayı veren şirkete yönelecektir. Ya xCloud ya da Playstation Plus ile anlaşır. Şayet Rockstar oyunları Playstation Plus'a gelirse eğer RDR2'nin GeForce NOW'a gelme ihtimali de suya düşer. Sony, oyunlarınızı başka bir platformda yayınlayamazsınız diye anlaşma maddesi koyar. Sony'nin yayıncı firmalarla yaptığı anlaşmalarla ne kadar rekabeti öldüren bir firma olduğu Microsoft & Activision davasında açığa çıktı zaten.
Gelirse GTA V'in de gelmesi lazım. Rockstar uzun zaman önce geri çekti oyunlarını GFN'den. İleride ne olur bilinmez ama şimdilik geri döneceğine dair herhangi bir işaret yok.
Gelirse GTA V'in de gelmesi lazım. Rockstar uzun zaman önce geri çekti oyunlarını GFN'den. İleride ne olur bilinmez ama şimdilik geri döneceğine dair herhangi bir işaret yok.
Şöyle bir işaret var. Google'un GFN gibi olan bulut sistemi battı ve kapatıldı. Rockstarlada anlaşmaları vardı. Haliyle ortada Google'dan başka bu işle uğraşan büyük firmalar arasında en tutulanı NVIDIA. Sızan birkaç bilgide gelecek deniyordu keza bu durumla birlikte insanlar çok daha ümitlendi. Büyük ihtimalle yakın bir zamanda Rockstar'ın oyunları da gelir.
Şöyle bir işaret var. Google'un GFN gibi olan bulut sistemi battı ve kapatıldı. Rockstarlada anlaşmaları vardı. Haliyle ortada Google'dan başka bu işle uğraşan büyük firmalar arasında en tutulanı NVIDIA. Sızan birkaç bilgide gelecek deniyordu keza bu durumla birlikte insanlar çok daha ümitlendi. Büyük ihtimalle yakın bir zamanda Rockstar'ın oyunları da gelir.
Boostreroid diye bulut sistem var GFN`ya benziyormuş.İçinde FromSoftware,Rockstar yapımı oyunlar varmış fakat fiyatı biraz tuzluymuş.Yani rakip olarak gelir belki Geforce now`a ama yani çok bekleme fikrim yok.
Sunucuları Türkiye'ye geldikten sonra berbatlaşan bir sistem ilk çıktıgında Almanya sunucuları daha iyiydi ciddiyim burada dalga geçmek için demiyorum.
Sunucuları Türkiye'ye geldikten sonra berbatlaşan bir sistem ilk çıktıgında Almanya sunucuları daha iyiydi ciddiyim burada dalga geçmek için demiyorum.