Berkay Keskin22 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #1 Selam. GeForce aldım ama Battlefield 1.4, 5 oyunlarını Türkçe oynayamıyorum. Nasıl yapabilirim? Hikayeyi anlayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
Selam. GeForce aldım ama Battlefield 1.4, 5 oyunlarını Türkçe oynayamıyorum. Nasıl yapabilirim? Hikayeyi anlayamıyorum.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Nisan 2022 #2 Berkay Keskin22 dedi: Selam. GeForce aldım ama Battlefield 1.4, 5 oyunlarını Türkçe oynayamıyorum. Nasıl yapabilirim? Hikayeyi anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... BF 1'de ayarlardan yapabilirsiniz.
Berkay Keskin22 dedi: Selam. GeForce aldım ama Battlefield 1.4, 5 oyunlarını Türkçe oynayamıyorum. Nasıl yapabilirim? Hikayeyi anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... BF 1'de ayarlardan yapabilirsiniz.
Berkay Keskin22 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #3 RUSHTOB dedi: BF 1'de ayarlardan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan nereye gireceğimi bulamadım kurcaladım baya ama öyle bir dil ayarı yok yardım eder misiniz?
RUSHTOB dedi: BF 1'de ayarlardan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan nereye gireceğimi bulamadım kurcaladım baya ama öyle bir dil ayarı yok yardım eder misiniz?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Nisan 2022 #4 Berkay Keskin22 dedi: Ayarlardan nereye gireceğimi bulamadım kurcaladım baya ama öyle bir dil ayarı yok yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu açıyorum. Bir saniye.
Berkay Keskin22 dedi: Ayarlardan nereye gireceğimi bulamadım kurcaladım baya ama öyle bir dil ayarı yok yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu açıyorum. Bir saniye.
Berkay Keskin22 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #5 RUSHTOB dedi: Oyunu açıyorum. Bir saniye. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler bekliyorum.
RUSHTOB dedi: Oyunu açıyorum. Bir saniye. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler bekliyorum.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Nisan 2022 #6 Berkay Keskin22 dedi: Tamamdır çok teşekkürler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun tamamen mi İngilizce? Yoksa sadece altyazılar mı?
Berkay Keskin22 dedi: Tamamdır çok teşekkürler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun tamamen mi İngilizce? Yoksa sadece altyazılar mı?
Berkay Keskin22 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #7 RUSHTOB dedi: Oyun tamamen mi İngilizce? Yoksa sadece alt yazılar mı? Genişletmek için tıkla... Tamamen İngilizce az önce girdim sadece ses dil değiştirme ayarı var onda zaten Türkçe yok diğer türlü yazılar hep İngilizce.
RUSHTOB dedi: Oyun tamamen mi İngilizce? Yoksa sadece alt yazılar mı? Genişletmek için tıkla... Tamamen İngilizce az önce girdim sadece ses dil değiştirme ayarı var onda zaten Türkçe yok diğer türlü yazılar hep İngilizce.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Nisan 2022 #8 Berkay Keskin22 dedi: Tamamen İngilizce az önce girdim sadece ses dil değiştirme ayarı var onda zaten Türkçe yok diğer türlü yazılar hep İngilizce. Genişletmek için tıkla... Ben de GeForce Now'dan oynuyorum. Bir şekilde Origins'e giriliyordu. Eğer girersen hallederiz.
Berkay Keskin22 dedi: Tamamen İngilizce az önce girdim sadece ses dil değiştirme ayarı var onda zaten Türkçe yok diğer türlü yazılar hep İngilizce. Genişletmek için tıkla... Ben de GeForce Now'dan oynuyorum. Bir şekilde Origins'e giriliyordu. Eğer girersen hallederiz.
Berkay Keskin22 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #9 RUSHTOB dedi: Ben de GeForce NOW'dan oynuyorum. Bir şekilde Origins'e giriliyordu. Eğer girersen hallederiz. Genişletmek için tıkla... Origin uygulamasına girdim oyunu başlatmadım ama GeForce'den şimdi ne yapmalıyım.
RUSHTOB dedi: Ben de GeForce NOW'dan oynuyorum. Bir şekilde Origins'e giriliyordu. Eğer girersen hallederiz. Genişletmek için tıkla... Origin uygulamasına girdim oyunu başlatmadım ama GeForce'den şimdi ne yapmalıyım.