Agony29 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #61 inşallah
Ö Önder Acar Yoctopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #62 walterpinkman dedi: Orasını bilmiyorum deneyebilirsiniz, benim dediğim yöntemi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Peki Valoda yapılır mı böyle? Ve illa bilgisayar ile mi yapılacak bilgisayar ile yapıp telefondan girilebilir mi?
walterpinkman dedi: Orasını bilmiyorum deneyebilirsiniz, benim dediğim yöntemi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Peki Valoda yapılır mı böyle? Ve illa bilgisayar ile mi yapılacak bilgisayar ile yapıp telefondan girilebilir mi?
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 16 Eylül 2023 #63 Önder Acar dedi: Peki Valoda yapılır mı böyle? Ve illa bilgisayar ile mi yapılacak bilgisayar ile yapıp telefondan girilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlamadım.
Önder Acar dedi: Peki Valoda yapılır mı böyle? Ve illa bilgisayar ile mi yapılacak bilgisayar ile yapıp telefondan girilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlamadım.
Ö Önder Acar Yoctopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #64 Sen normal CS2'yi indirmekten mi bahsettin yoksa GFN'de kurup oynamaktan mı bahsettin?