GeForce Now'da Cyberpunk 2077 açılmıyor

• Konuyu başlatan 4 96
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.912

4 96

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, Epic Games üzerinden Cyberpunk 2077'yi yaklaşık 2 hafta önce satın aldım. 2 haftadır sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Ancak bugün GeForce Now'da oyunu açmaya kalktığımda.
Önce bu:

11.png

Ardından bu hatayla karşılaşıyorum:

12.png

Bunun bilgisayarımla alakası olduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi 2 haftadır sıkıntısız bir şekilde oynuyordum. Nedense bugün böyle bir şey oldu. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• 11.png
    11.png
    313,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 12.png
    12.png
    164,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
11.png yazan microsoft visual c++ ve direcxt i kurabilirsiniz kurmazsanız oyun düzgün çalışmaz.

Microsoft Visual C++ ı kurmaya çalıştığım gibi kurulum başarısız hatası aldım. Directx sürümüm güncel. Anlamadım ki.
Hangi Windows Sürümünü Kullanıyorsunuz?

Microsoft Visual C++ ı kurmaya çalıştığım gibi kurulum başarısız hatası aldım. Directx sürümüm güncel. Anlamadım ki.
Sistem yükseltimi yaparmısınız 8? 8.1 10? Sonuçta Windows 7 nin desteği bitti fakat directx ile nvidia nın sunduğu program olduğundan hala kullanılabilirken microsoft visual c+++ yı microsoft yapmıştır ve 7 ye desteği kapatmıştır.bunun için windows 10 yada 8.1 e geçiniz.

Hangi Windows Sürümünü Kullanıyorsunuz?
Windows 7 64 Bit
Sistem yükseltimi yaparmısınız 8? 8.1 10? Sonuçta Windows 7 nin desteği bitti fakat directx ile nvidia nın sunduğu program olduğundan hala kullanılabilirken microsoft visual c+++ yı microsoft yapmıştır ve 7 ye desteği kapatmıştır.bunun için windows 10 yada 8.1 e geçiniz.
Core 2 Duo E7400 Windows 10 kaldırır mı ki?

Windows 7 64 Bit

Tabii ki de sadece azıcık yavaşlama yapar. Ama zorlarsa bayağı PC'yi Windows 8.1'i indirebilirsiniz.

Bu kısımdan Windows 10'u araç olarak indirip kurabilirsiniz. İyi günler
Ama yavaşlık olasılığı var diyorsan USB alıp Windows 8.1'i ISO olarak indirin ya da daemon Tools Lite ile ISO'yu açın sonradan setup ı açın eğer olmazsa artık farklı yerlere başvurabilirsiniz. (not: Windows 8.1 UEFI desteği yoktur!)
Windows 7 64 Bit

Sorununuz Çözüldümü Acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı