N newoe16 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 GeForce NOW'da sıra beklememe taktiği var mıdır? Her gün 200 kişi var sırada 2 saat sürüyor. Başka yöntemi var mı?
GeForce NOW'da sıra beklememe taktiği var mıdır? Her gün 200 kişi var sırada 2 saat sürüyor. Başka yöntemi var mı?
Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.451 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #3 newoe16 dedi: GeForce NOW'da sıra beklememe taktiği var mıdır? Her gün 200 kişi var sırada 2 saat sürüyor. Başka yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... VPN ile hesap açıp VPN ile oyuna girerken eskiden hiç beklemiyordum hala aktifse yapılabilir.
newoe16 dedi: GeForce NOW'da sıra beklememe taktiği var mıdır? Her gün 200 kişi var sırada 2 saat sürüyor. Başka yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... VPN ile hesap açıp VPN ile oyuna girerken eskiden hiç beklemiyordum hala aktifse yapılabilir.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 5 Eylül 2023 #4 SERVETR dedi: VPN ile hesap açıp VPN ile oyuna girerken eskiden hiç beklemiyordum hala aktifse yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Ben kullandığım zamanlarda aşırı gecikme oluyordu.
SERVETR dedi: VPN ile hesap açıp VPN ile oyuna girerken eskiden hiç beklemiyordum hala aktifse yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Ben kullandığım zamanlarda aşırı gecikme oluyordu.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 5 Eylül 2023 #5 VPN ile Avrupa sunucularına bağlanmayı deneyin sıra daha hızlı ilerliyor, EU Center ve Southeast'de 60-80 arası ping alıyorum. Türkiye sunucusundan pek bir farkı yok deneyim olarak, online oyunlarda sıkıntı olabilir belki.
VPN ile Avrupa sunucularına bağlanmayı deneyin sıra daha hızlı ilerliyor, EU Center ve Southeast'de 60-80 arası ping alıyorum. Türkiye sunucusundan pek bir farkı yok deneyim olarak, online oyunlarda sıkıntı olabilir belki.
Dross Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 newoe16 dedi: GeForce NOW'da sıra beklememe taktiği var mıdır? Her gün 200 kişi var sırada 2 saat sürüyor. Başka yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Temp mail ile yeni hesap açıyorduk sıra beklemiyorduk fixlendi mi bilmiyorum ama.
newoe16 dedi: GeForce NOW'da sıra beklememe taktiği var mıdır? Her gün 200 kişi var sırada 2 saat sürüyor. Başka yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Temp mail ile yeni hesap açıyorduk sıra beklemiyorduk fixlendi mi bilmiyorum ama.
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.451 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #7 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ben kullandığım zamanlarda aşırı gecikme oluyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna girince VPN'i kapayınca gecikme gidiyordu.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ben kullandığım zamanlarda aşırı gecikme oluyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna girince VPN'i kapayınca gecikme gidiyordu.