GeForce NOW'da Direksiyon Seti ile Oynanır Mı?

Takemura

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir G29 almayı planlıyorum ama kötü bir şekilde bazı oyunları sistemim kaldırmıyor. Bu yüzden GeForce NOW'dan oynamak zorundayım. Daha önce de bu sorudan konular açılmış ama istediğim cevaba net olarak ulaşamadığım için açıyorum.

Şimdi başlıkta soru var. Oynanabiliyor mu oynuyorsa buna bir driver vs. yüklemek lazım mı yoksa otomatik algılıyor mu?

Bir de GeForce Now'da oynarken Force Feedback veya titreşim gibi olaylar hissedilir mi?

Son olarak herhangi bir gecikme yaşar mıyım? İnternetim bayağı iyi. Klavye-mouse ile oynarken bir şey hissetmiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda bir G29 almayı planlıyorum ama kötü bir şekilde bazı oyunları sistemim kaldırmıyor. Bu yüzden GeForce NOW'dan oynamak zorundayım. Daha önce de bu sorudan konular açılmış ama istediğim cevaba net olarak ulaşamadığım için açıyorum.

Şimdi başlıkta soru var. Oynanabiliyor mu oynuyorsa buna bir driver vs. yüklemek lazım mı yoksa otomatik algılıyor mu?

Bir de GeForce Now'da oynarken Force Feedback veya titreşim gibi olaylar hissedilir mi?

Son olarak herhangi bir gecikme yaşar mıyım? İnternetim bayağı iyi. Klavye-mouse ile oynarken bir şey hissetmiyorum. Teşekkürler.
Ekstra kontrolcü bağlamanın, gecikmeyi arttıracağını sanmıyorum. Türkiyeye ilk geldiğinde denemiştim sadece, o zaman Gamepad desteği vardı GFN'nin destekleyen oyunlarda direkt tak çıkar oynanıyordu, tabii durum G29 için ne olur bilmiyorum. Muhtemelen GFN'nin G29 için de vardır desteği oynayacağınız oyun direksiyon setini destekliyorsa. Ama siz yine de gelecek diğer mesajlarıda bekleyin belki ekstra birşey vardır.

Anladım hocam sağ olun. Peki üsttede dedim bu FFB gibi sistemler çalışır mı? Bana nedense çalışmaz gibi geliyor. Bir nevi video izliyoruz sonuçta. Cevapla demeyi unuttum :(

@Ciri Riannon

Anladım hocam sağ olun. Peki üsttede dedim bu FFB gibi sistemler çalışır mı? Bana nedense çalışmaz gibi geliyor. Bir nevi video izliyoruz sonuçta. Cevapla demeyi unuttum :(

@Ciri Riannon
Bu konuda pek bilgim yok maalesef. Epey önceden deneyimlemiştim dediğim gibi. Vardı diye anımsıyorum ama yanıltmak olmasın, olmayadabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı