L lyhsteria Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 GeForce NOW'da FACEIT oynayabilir miyim? Oynamak için ne yapmalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
GeForce NOW'da FACEIT oynayabilir miyim? Oynamak için ne yapmalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
merteknn Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.368 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #2 Hayır hiçbir türlü ek yazılım yükleyemezsiniz. Artı 1 Eksi
K0KO Femtopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Çözümler 1 Yer C:/Windows/System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #3 Hayır oynatmaz. Eskiden bir hata vardı. Steam dışı oyun ekleyince onu oynayabiliyordunuz. Valorant, GTA 5 vs. oynuyordunuz. Sonra kalktı. Artı 0 Eksi
Hayır oynatmaz. Eskiden bir hata vardı. Steam dışı oyun ekleyince onu oynayabiliyordunuz. Valorant, GTA 5 vs. oynuyordunuz. Sonra kalktı.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #4 Kendi bilgisayarınıza FACEIT yükleyip, oradan maç bulunca da GeForce NOW'dan servere girebilirsiniz. Kendimden biliyorum, ben de oynadım bayağı FACEIT GeForce NOW'dan. Artı 1 Eksi
Kendi bilgisayarınıza FACEIT yükleyip, oradan maç bulunca da GeForce NOW'dan servere girebilirsiniz. Kendimden biliyorum, ben de oynadım bayağı FACEIT GeForce NOW'dan.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.429 Çözümler 5 23 Ağustos 2021 #5 Nemai dedi: Kendi bilgisayarınıza FACEIT yükleyip, oradan maç bulunca da GeForce NOW'dan servere girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FACEIT anti cheat Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Kendi bilgisayarınıza FACEIT yükleyip, oradan maç bulunca da GeForce NOW'dan servere girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FACEIT anti cheat
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #6 hellaboutthat dedi: FACEIT anti cheat Genişletmek için tıkla... En azından düşük liglerde zorunlu değil diye biliyorum. Ben giriyordum GeForce NOW'dan. Artı 0 Eksi
hellaboutthat dedi: FACEIT anti cheat Genişletmek için tıkla... En azından düşük liglerde zorunlu değil diye biliyorum. Ben giriyordum GeForce NOW'dan.