C Citric Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar şimdi bende GeForce NOW hesabı var .eğer Game Pass Ultimate alırsam EA Play oyunlarını GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim?
Arkadaşlar şimdi bende GeForce NOW hesabı var .eğer Game Pass Ultimate alırsam EA Play oyunlarını GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim?
A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #2 Citric dedi: Arkadaşlar şimdi bende GeForce NOW hesabı var. Eğer Game Pass Ultimate alırsam EA Play oyunlarını GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ben Battlefield gibi 2 3 oyun oynamıştım Game Pass EA Play ile. Artı 0 Eksi
Citric dedi: Arkadaşlar şimdi bende GeForce NOW hesabı var. Eğer Game Pass Ultimate alırsam EA Play oyunlarını GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ben Battlefield gibi 2 3 oyun oynamıştım Game Pass EA Play ile.