GeForce NOW'da gecikme problemi

SamiSibemol

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Herkese selam. Son birkaç gündür GeForce NOW'da oynadığım Battlefield 1, For Honor ve Cyberpunk gibi oyunlarda ciddi bir gecikme sorunu yaşıyorum. Fareyi çevirmem bile üç dört saniye gecikmeli geliyor. Bağlantı hızımda bir sorun olmamasına rağmen sorun düzelmiş değil. Verileri aşağıda paylaştım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    43,3 KB · Görüntüleme: 144
  • Screenshot_3.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 127
  • Screenshot_4.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 111
Ayarlardaki Max bit hızını özele alıp 15-25 arası bir şey yapıp tekrar dener misin?
Denedim. Şu anda performans daha iyi. İnternet hızım daha yüksekken neredeyse onda biri hızı ayarlayarak oynamamızın sebebi nedir? Ve kalıcı çözüm müdür acaba? @dlasb

Denedim. Şu anda performans daha iyi. İnternet hızım daha yüksekken neredeyse onda biri hızı ayarlayarak oynamamızın sebebi nedir? Ve kalıcı çözüm müdür acaba? @dlasb
Hocam bu Cloud Gaming'lerin hepsinde böyle, internet hızının aynısını ya da biraz azını yaparsan çok kötü oluyor. Çözüm olarak da kısıyoruz bu değeri, kalıcı çözüm bu gibi. İstersen değeri arttırıp en uygununu bulmaya çalışabilirsin.

Kullandığın farede bir sıkıntı olabilir.

Hayır mevzunun fareyle alakası yok. Gözle görülür bir gecikmeden bahsediyordum.

Şimdilik bit hızını düşürmem etkili oldu diyebilirim. Durumun tekrarlaması halinde tekrar bildirmek için konuyu şimdilik açık bırakacağım.

Kalıcı bir çözüm elde edemediğimi üzülerek söylemek istiyorum. Ölçümlerde Download Latency çok yüksek çıkıyor. Sanırım Geforce Now'dan ziyade aldığım internet hizmetinde de bir sorun var diye düşünüyorum. @dlasb

Dosya Ekleri

• resim_2022-10-17_184858042.png
    49,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Hocam sorun internette o zaman yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…