Vegeta9 Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 59 24 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar 35 Mbps internetim var. PC 32 Bit olduğu için Google Chrome'dan oynuyorum. 720p 30FPS'de delay oluyor, sorunun çözümü var mı?
Arkadaşlar 35 Mbps internetim var. PC 32 Bit olduğu için Google Chrome'dan oynuyorum. 720p 30FPS'de delay oluyor, sorunun çözümü var mı?
Batuhan6638 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 641 Çözümler 7 Yer Yozgat 24 Şubat 2021 #2 Google sistemi betada olduğundan kaynaklanıyor olabilir
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 24 Şubat 2021 #3 Henüz Beta'da. Normaldir.
Tommy Vercetti Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #4 Vegeta9 dedi: Arkadaşlar 35 Mbps internetim var. PC 32 Bit olduğu için Google Chrome'dan oynuyorum. 720p 30FPS'de delay oluyor, sorunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bence 64 bite format atıp uygulamadan kullanın.
Vegeta9 dedi: Arkadaşlar 35 Mbps internetim var. PC 32 Bit olduğu için Google Chrome'dan oynuyorum. 720p 30FPS'de delay oluyor, sorunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bence 64 bite format atıp uygulamadan kullanın.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 24 Şubat 2021 #5 En iyisi bilgisayarı 64 bite geçirmek. Tarayıcıda beta aşamasında şu anda.
Vegeta9 Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 59 24 Şubat 2021 #6 Tommy Vercetti dedi: Bence 64 bite format atıp uygulamadan kullanın. Genişletmek için tıkla... PC'de bir şey silmeden 64 Bit yapabiliyor muyuz o yüzden 64 Bit yapmamıştım.
Tommy Vercetti dedi: Bence 64 bite format atıp uygulamadan kullanın. Genişletmek için tıkla... PC'de bir şey silmeden 64 Bit yapabiliyor muyuz o yüzden 64 Bit yapmamıştım.
Tommy Vercetti Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #7 Vegeta9 dedi: PC'de bir şey silmeden 64 Bit yapabiliyor muyuz o yüzden 64 Bit yapmamıştım. Genişletmek için tıkla... Format atmanız lazım. Format atarken d yi biçimlendirmezseniz sadece c deki dosyalar silinir. Not: Tek d değil c dışındaki disk e falan da olabilir.
Vegeta9 dedi: PC'de bir şey silmeden 64 Bit yapabiliyor muyuz o yüzden 64 Bit yapmamıştım. Genişletmek için tıkla... Format atmanız lazım. Format atarken d yi biçimlendirmezseniz sadece c deki dosyalar silinir. Not: Tek d değil c dışındaki disk e falan da olabilir.
Vegeta9 Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 59 24 Şubat 2021 #8 Tommy Vercetti dedi: Format atmanız lazım. Format atarken D'yi biçimlendirmezseniz sadece Cdeki dosyalar silinir. Not: Tek D değil C dışındaki disk e falan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapılır video linki falan atabilir misin?
Tommy Vercetti dedi: Format atmanız lazım. Format atarken D'yi biçimlendirmezseniz sadece Cdeki dosyalar silinir. Not: Tek D değil C dışındaki disk e falan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapılır video linki falan atabilir misin?
Tommy Vercetti Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #9 Vegeta9 dedi: Peki nasıl yapılır video linki falan atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Önce 1. attığım videodaki şeyleri yapmalısın. Sonra formatı atabilirsin. 1. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Format atma videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vegeta9 dedi: Peki nasıl yapılır video linki falan atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Önce 1. attığım videodaki şeyleri yapmalısın. Sonra formatı atabilirsin. 1. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Format atma videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vegeta9 Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 59 24 Şubat 2021 #10 Tommy Vercetti dedi: Önce 1. attığım videodaki şeyleri yapmalısın. Sonra formatı atabilirsin. 1. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Format atma videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
Tommy Vercetti dedi: Önce 1. attığım videodaki şeyleri yapmalısın. Sonra formatı atabilirsin. 1. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Format atma videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah.