Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 784 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar GeForce'daki İngilizce olan oyunlara yama yapılır mı? Ben en çok hikayeli oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2021
Arkadaşlar GeForce'daki İngilizce olan oyunlara yama yapılır mı? Ben en çok hikayeli oyunlarda sıkıntı yaşıyorum.
J jingletakan07 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 2 22 Ağustos 2021 #2 Ardaq dedi: Arkadaşlar GeForce'daki İngilizce olan oyunlara yama yapılır mı? Ben en çok hikayeli oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef GeForce NOW herhangi bir yama yapmana izin vermiyor. Sadece oyunun desteklediği dilleri kullanabilirsiniz.
Ardaq dedi: Arkadaşlar GeForce'daki İngilizce olan oyunlara yama yapılır mı? Ben en çok hikayeli oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef GeForce NOW herhangi bir yama yapmana izin vermiyor. Sadece oyunun desteklediği dilleri kullanabilirsiniz.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #3 Ardaq dedi: Arkadaşlar GeForce'daki İngilizce olan oyunlara yama yapılır mı? Ben en çok hikayeli oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Crack önlemek amacıyla erişim kalktı. Ne yazık ki kuramazsınız.
Ardaq dedi: Arkadaşlar GeForce'daki İngilizce olan oyunlara yama yapılır mı? Ben en çok hikayeli oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Crack önlemek amacıyla erişim kalktı. Ne yazık ki kuramazsınız.