Mequs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 65 9 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. GeForce NOW'da internet sıkıntısından dolayı oynayamıyorum. Ethernet kablosu olayı düzeltir mi? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. GeForce NOW'da internet sıkıntısından dolayı oynayamıyorum. Ethernet kablosu olayı düzeltir mi? Şimdiden teşekkürler.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #2 Speedtest sonucunuzu paylaşır mısınız?
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #3 Ethernet girişinize göre de yavaşlık yaşanabilir.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.235 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 9 Ocak 2022 #4 Modemden çok uzaksan evet, yararı olur. Fakat kablosuz ağ kullanmana rağmen maksimum hız değerini alıyorsan bir şey değişmeyecek.
Modemden çok uzaksan evet, yararı olur. Fakat kablosuz ağ kullanmana rağmen maksimum hız değerini alıyorsan bir şey değişmeyecek.
Mequs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 65 9 Ocak 2022 #5 Silinen üye dedi: Speedtest sonucunuzu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Downolad 22.54 upload5.73 Hybrid Theory dedi: Modemden çok uzaksan evet, yararı olur. Fakat kablosuz ağ kullanmana rağmen maksimum hız değerini alıyorsan bir şey değişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Normalde internetim 35 Mbps ama genelde 20-30 Mbps arası alıyorum. Modemin 5 GHz mi olması lazım ve Ethernet kablosuyla halledebilir miyim?
Silinen üye dedi: Speedtest sonucunuzu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Downolad 22.54 upload5.73 Hybrid Theory dedi: Modemden çok uzaksan evet, yararı olur. Fakat kablosuz ağ kullanmana rağmen maksimum hız değerini alıyorsan bir şey değişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Normalde internetim 35 Mbps ama genelde 20-30 Mbps arası alıyorum. Modemin 5 GHz mi olması lazım ve Ethernet kablosuyla halledebilir miyim?
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.235 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 9 Ocak 2022 #6 Mequs dedi: Downolad 22.54 upload5.73 Normalde internetim 35 Mbps ama genelde 20-30 Mbps arası alıyorum. Modemin 5 GHz mi olması lazım ve Ethernet kablosuyla halledebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Modemle aynı odadaysan 5 GHz ile bağlanıp kablo almana gerek kalmaz ama modemden uzaktaysan kabloyla bağlanmanın yararı olur.
Mequs dedi: Downolad 22.54 upload5.73 Normalde internetim 35 Mbps ama genelde 20-30 Mbps arası alıyorum. Modemin 5 GHz mi olması lazım ve Ethernet kablosuyla halledebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Modemle aynı odadaysan 5 GHz ile bağlanıp kablo almana gerek kalmaz ama modemden uzaktaysan kabloyla bağlanmanın yararı olur.