allp521 Centipat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Oyun içindeyken chat kullanmak istediğimde klavyede farklı bir tuş sıralaması oluyor. Örneğin Ö harfine basarken nokta koyuyor. Ama klavyede normalde böyle bir hareket olmuyor sadece GeForce NOW'da yaşıyorum. Çözümü ya da önerisi olan? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
Oyun içindeyken chat kullanmak istediğimde klavyede farklı bir tuş sıralaması oluyor. Örneğin Ö harfine basarken nokta koyuyor. Ama klavyede normalde böyle bir hareket olmuyor sadece GeForce NOW'da yaşıyorum. Çözümü ya da önerisi olan?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 7 Eylül 2022 #2 GeForce NOW ayarları içerisinde klavye tuş düzenini İngilizce yerine Türkçe Q seçin düzelmeli. Artı 0 Eksi
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 7 Eylül 2022 #3 Varsayılan olarak tuşlar İngilizce klavye düzenine ayarlı. Enes3078 dedi: GeForce NOW ayarları içerisinde klavye tuş düzenini İngilizce yerine Türkçe Q seçin düzelmeli. Genişletmek için tıkla... Windows GFN'de ayarlar kısmında değişebiliyorsa sorun yok. Linux GFN'de o ayarı göremedim. Artı 0 Eksi
Varsayılan olarak tuşlar İngilizce klavye düzenine ayarlı. Enes3078 dedi: GeForce NOW ayarları içerisinde klavye tuş düzenini İngilizce yerine Türkçe Q seçin düzelmeli. Genişletmek için tıkla... Windows GFN'de ayarlar kısmında değişebiliyorsa sorun yok. Linux GFN'de o ayarı göremedim.
KS KS allp521 Centipat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 Enes3078 dedi: GeForce NOW ayarları içerisinde klavye tuş düzenini İngilizce yerine Türkçe Q seçin düzelmeli. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki düzelmedi zaten Türkçe Q seçiliymiş ihydrogeni dedi: Varsayılan olarak tuşlar İngilizce klavye düzenine ayarlı. Eki Görüntüle 1510370 Windows GFN'de ayarlar kısmında değişebiliyorsa sorun yok. Linux GFN'de o ayarı göremedim. Genişletmek için tıkla... Mac kullanıyorum hocam windows değil Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: GeForce NOW ayarları içerisinde klavye tuş düzenini İngilizce yerine Türkçe Q seçin düzelmeli. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki düzelmedi zaten Türkçe Q seçiliymiş ihydrogeni dedi: Varsayılan olarak tuşlar İngilizce klavye düzenine ayarlı. Eki Görüntüle 1510370 Windows GFN'de ayarlar kısmında değişebiliyorsa sorun yok. Linux GFN'de o ayarı göremedim. Genişletmek için tıkla... Mac kullanıyorum hocam windows değil