Beyler Now CS:GO'da ve LoL'de gecikme durumunda nasıl? 50mgbit netim var. Kablolu olarak oynuyorum. CS'yi 1024'te oynuyorum. (bunun iyi etkisi olur mu?)
Kendiniz söylüyorsunuz 50 ping aldığınızı daha ne? Sadece Geforce Now sunucusunun League Of Legends sunucusu ile bağlantısı 50 ms. Bir de buna sizin Geforce Now sunucusu ile bağlandığınız ms ekleniyor. Ha eğlencesine oynuyorum, attığım skillerin tutmasının bir önemi yok isterse 1 saniye sonra gitsin diyorsanız tabi oynayabilirsiniz zevk meselesi.
Ayrıca durumun server ile alakası yok. Hem TR de hem EUW'de en az 50 ms alıyorsunuz.
Kendiniz söylüyorsunuz 50 ping aldığınızı daha ne? Sadece GeForce NOW sunucusunun League of Legends sunucusu ile bağlantısı 50 ms. Bir de buna sizin GeForce NOW sunucusu ile bağlandığınız ms ekleniyor. Ha eğlencesine oynuyorum. Attığım skillerin tutmasının bir önemi yok isterse 1 saniye sonra gitsin diyorsanız tabii oynayabilirsiniz zevk meselesi.
Anlatamadım galiba sunucunun önemi yok burada Türkiye sunucusuna bağlansanız da 50 ms alacaksınız. EUW sunucusuna bağlansanız da 50 ms alıyorsunuz. Üstüne sizin sunucu ile aranızdaki ms ekleniyor. Yani siz 50 ms almıyorsunuz. O rahat 70-80 var minimum.
Anlatamadım galiba sunucunun önemi yok burada Türkiye sunucusuna bağlansanız da 50 ms alacaksınız. EUW sunucusuna bağlansanız da 50 ms alıyorsunuz. Üstüne sizin sunucu ile aranızdaki ms ekleniyor. Yani siz 50 ms almıyorsunuz. O rahat 70-80 var minimum.
Bundan 2 ay önce TR sunucusunda da 50 ms alıyordunuz. Hatta Geforce Now ekibi ile yaklaşık 10 gün boyunca bu durumu tartışmıştım. Hiç de çözüm sunamamışlardı bende hesabı satmak zorunda kalmıştım. Online oyunlar için kullanılacak bir sistem değil GeForce Now.