T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 20 Ocak 2021 #1 GeForce Now da Minecraft Windows 10 Edition var mı? RTX açabildiğimiz.
Çözüm Yamete Kudasai 20 Ocak 2021 Minecraft'ın desteği yok GeForce Now'da. Find and Play Your Favorite Games on GeForce NOW
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 20 Ocak 2021 #2 Minecraft'ın desteği yok GeForce Now'da. Find and Play Your Favorite Games on GeForce NOW Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 20 Ocak 2021 #3 Yamete Kudasai dedi: Minecraft'ın desteği yok GeForce Now'da. Find and Play Your Favorite Games on GeForce NOW Genişletmek için tıkla... Sence gelir mi? Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Minecraft'ın desteği yok GeForce Now'da. Find and Play Your Favorite Games on GeForce NOW Genişletmek için tıkla... Sence gelir mi?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 20 Ocak 2021 #4 Tek7HackDedi dedi: Sence gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmem, Minecraft zaten sistem isteyen bir oyun değil. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Sence gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmem, Minecraft zaten sistem isteyen bir oyun değil.
Kuvvetmira27 Megapat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #5 Yamete Kudasai dedi: Bilmem, Minecraft zaten sistem isteyen bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Rtx modu için minimum rtx 2060 lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Bilmem, Minecraft zaten sistem isteyen bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Rtx modu için minimum rtx 2060 lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 20 Ocak 2021 #6 @Kuvvetmira27 ben normal Minecraft'tan bahsetmiştim yanlış anlaşıldı sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 20 Ocak 2021 #7 Yamete Kudasai dedi: @Kuvvetmira27 ben normal Minecraft'tan bahsetmiştim yanlış anlaşıldı sanırım. Genişletmek için tıkla... Kuvvetmira27 dedi: RTX modu için minimum RTX 2060 lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: @Kuvvetmira27 ben normal Minecraft'tan bahsetmiştim yanlış anlaşıldı sanırım. Genişletmek için tıkla... Kuvvetmira27 dedi: RTX modu için minimum RTX 2060 lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.