GeForce NOW'da mouse çevirince mouse takılıyor

651982

Centipat
GeForce NOW (global) üzerinden oyun oynarken, mouse sağ tarafa çektiğim zaman sık sık mouse takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılıyor derken kesik kesik mi gidiyor? Aynı sorunu Battlefield 2042'de yaşamıştım, mouse'un uygulamasından hertz'i 125'e düşürdüm, sorunum çözüldü(Steelseries Rival 3).

Geforce Now ayarlarını.
Buyrun hocam.

Takılıyor derken kesik kesik mi gidiyor? Aynı sorunu Battlefield 2042'de yaşamıştım, farenin uygulamasından Hertz'i 125'e düşürdüm, sorunum çözüldü(SteelSeries Rival 3).

Hocam kesik kesikten ziyade mouse aşırı yavaş tepki veriyor kaldırıp tekrar sağ itince düzeliyor ve bu sadece sağ tarafa iterken oluyor sol taraf sorunsuz.

Dosya Ekleri

• 1691944221544.png
    75,8 KB · Görüntüleme: 140
Takılıyor derken kesik kesik mi gidiyor? Aynı sorunu Battlefield 2042'de yaşamıştım, farenin uygulamasından Hertz'i 125'e düşürdüm, sorunum çözüldü(SteelSeries Rival 3).

BF'de yaşıyordum çözüm bulamadım. Neye göre Hertz düşürüyoruz?

BF'de yaşıyordum çözüm bulamadım. Neye göre Hertz düşürüyoruz?
Mouse'unuzun kendi uygulamasından ayarlayabilirsiniz. Benimki Steelseries olduğu için uygulamasından ayarladım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-13 193449.png
    249,7 KB · Görüntüleme: 136
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…