GeForce NOW'da neden kaliteli oyun yok?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, uzun süredir GFN ile oyun oynuyorum ama yeni gelen oyunlar genelde tost makinesının bile açabileceği oyunlar oluyor sizce neden kaliteli oyun yok anlaşmalardan dolayımı yoksa başka bir sebep mi var?

Sıra sıra geliyor bazıları GTA 5 gelse çok iyi olur ama geleceğini sanmıyorum bazıları eski oyun falan diyor.

Stadia ile bazı oyun şirketlerinin anlaşması ve ayrıca oyun firmalarının oyunlarını buraya getirmek istememesi. Eğer NVIDIA para verirse firmalara hepsi gelir.

Şahsi düşüncemi sorarsanız; muhtemelen anlaşmalar. Ben dahil tanıdığım çoğu insan hikayeli oyunlar oynuyor Geforce Now'da. Bir Battlefield serisi falan gelse fena olmazdı. Nvidia da bu talebi görüyordur. Ama bunlar ticari şirket. Kâr getireceğini düşünmezlerse bir işe girmezler ya da süreci uzatırlar.

Bildiğim kadarıyla EA ve Rockstar, Stadia ile anlaşmalılar. Xbox'ın ise kendi bulut sistemi var. Şu Forza Horizon 4'ü o kadar oynamak istiyorum ki. Keşke GFN'a gelse.

Bildiğim kadarıyla EA ve Rockstar, Stadia ile anlaşmalılar. Xbox'ın ise kendi bulut sistemi var. Şu Forza Horizon 4'ü o kadar oynamak istiyorum ki. Keşke GFN'a gelse.
Keşke GFN'ye gelse yerine xCloud keşke Türkiye'ye gelse daha iyi olur gibi. Çok daha güzel oyunlar var ve xCloud alınca yanında Game Pass oyunları da geliyor.

Forza'nın GFN'ye gelmesi; Activision&Blizzard'ın, 15-20 yıllık COD oyunlarını ucuza vermesi gibi bir şey. xCloud resmi olarak ülkeye girmedikçe Forza'yı bulutta oynamak çok uzak bir ihtimal gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…