dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 25 Mayıs 2020 #11 AHMETCANDEVELİ dedi: Hocam internetiniz nedir? Kablolu bağlantı mı sağlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosuyla oynuyorum. 50 Mbps internetle oynuyorum. The Witcher 3, PUBG oyunlarınız GeForce Now'da olduğu için aldım ve rahatlıkla bitirdim Witcher'ı. İllaki 1-2 takılma oldu.
AHMETCANDEVELİ dedi: Hocam internetiniz nedir? Kablolu bağlantı mı sağlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosuyla oynuyorum. 50 Mbps internetle oynuyorum. The Witcher 3, PUBG oyunlarınız GeForce Now'da olduğu için aldım ve rahatlıkla bitirdim Witcher'ı. İllaki 1-2 takılma oldu.
superibomc Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 43 25 Mayıs 2020 #12 kerem_34 dedi: Şu an paralı üye almıyorlar maalesef. Saatte bir tekrar girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Üyeliğim bulunmakta. Sadece denemedim daha
kerem_34 dedi: Şu an paralı üye almıyorlar maalesef. Saatte bir tekrar girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Üyeliğim bulunmakta. Sadece denemedim daha