MERT AYDINH Zeptopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Kerder dedi: R8m445DX kardeşim. Genişletmek için tıkla... MERT AYDINH dedi: Bana yardım eder misın GeForce NOW da 60 ms alıyorum ama oyun cok yavaş çalısıyor. Genişletmek için tıkla... Bana yardım eder misın? GeForce NOW da 60 ms alıyorum ama oyun cok yavaş çalısıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023
Kerder dedi: R8m445DX kardeşim. Genişletmek için tıkla... MERT AYDINH dedi: Bana yardım eder misın GeForce NOW da 60 ms alıyorum ama oyun cok yavaş çalısıyor. Genişletmek için tıkla... Bana yardım eder misın? GeForce NOW da 60 ms alıyorum ama oyun cok yavaş çalısıyor.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #2 MERT AYDINH dedi: Bana yardım eder misın? GeForce NOW da 60 ms alıyorum ama oyun cok yavaş çalısıyor. Genişletmek için tıkla... Premium sürüm mü ücretsiz sürüm mü?
MERT AYDINH dedi: Bana yardım eder misın? GeForce NOW da 60 ms alıyorum ama oyun cok yavaş çalısıyor. Genişletmek için tıkla... Premium sürüm mü ücretsiz sürüm mü?
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #3 İnternet hızınız ne kadar.