EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 GeForce NOW da oyunun grafik kalitesi ile takılma sorunun alakası var mı? İnternetim kötü ama ben yine de merak ettim.
GeForce NOW da oyunun grafik kalitesi ile takılma sorunun alakası var mı? İnternetim kötü ama ben yine de merak ettim.
kadide Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 422 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #2 Evet var, kalite yükselttikçe daha fazla internet hızına ihtiyaç duyar. Artı 0 Eksi
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 4 Mart 2023 #3 EnesCemil dedi: GeForce NOW da oyunun grafik kalitesi ile takılma sorunun alakası var mı? İnternetim kötü ama ben yine de merak ettim. Genişletmek için tıkla... Pek mümkün değil hocam. kadide dedi: Evet var, kalite yükselttikçe daha fazla internet hızına ihtiyaç duyar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun-içi grafik kalitesinden bahsediyor. Gölgeleri daha iyi yapınca nasıl bir internet hızı farkı olabilir? Daha fazla paket gönderir/alır dersiniz belki, ancak onda da fark o kadar düşük olur ki. Artı 0 Eksi
EnesCemil dedi: GeForce NOW da oyunun grafik kalitesi ile takılma sorunun alakası var mı? İnternetim kötü ama ben yine de merak ettim. Genişletmek için tıkla... Pek mümkün değil hocam. kadide dedi: Evet var, kalite yükselttikçe daha fazla internet hızına ihtiyaç duyar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun-içi grafik kalitesinden bahsediyor. Gölgeleri daha iyi yapınca nasıl bir internet hızı farkı olabilir? Daha fazla paket gönderir/alır dersiniz belki, ancak onda da fark o kadar düşük olur ki.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 GFN internet tabanlı olduğu için, "ne kadar iyi internet o kadar iyi kalite" demek diye biliyorum. Artı 0 Eksi
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 4 Mart 2023 #5 dinkulturuogretmeni dedi: GFN internet tabanlı olduğu için, "ne kadar iyi internet o kadar iyi kalite" demek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun-içi grafik ayarından bahsediyor. Anti-aliasing açınca daha fazla mı Internet bağlantısı ister? Artı 0 Eksi
dinkulturuogretmeni dedi: GFN internet tabanlı olduğu için, "ne kadar iyi internet o kadar iyi kalite" demek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun-içi grafik ayarından bahsediyor. Anti-aliasing açınca daha fazla mı Internet bağlantısı ister?
kadide Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 422 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #6 brkyozell dedi: Pek mümkün değil hocam. Hocam oyun-içi grafik kalitesinden bahsediyor. Gölgeleri daha iyi yapınca nasıl bir internet hızı farkı olabilir? Daha fazla paket gönderir/alır dersiniz belki, ancak onda da fark o kadar düşük olur ki. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle düşünün, oyun içinden ayarları düşük yapın öyle deneyin sonra da yüksek yapıp deneyin. Sadece gölgelerden de bahsetmemiş genel olarak soru sorulmuş açıkçası genel olarak da etkiler. Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Pek mümkün değil hocam. Hocam oyun-içi grafik kalitesinden bahsediyor. Gölgeleri daha iyi yapınca nasıl bir internet hızı farkı olabilir? Daha fazla paket gönderir/alır dersiniz belki, ancak onda da fark o kadar düşük olur ki. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle düşünün, oyun içinden ayarları düşük yapın öyle deneyin sonra da yüksek yapıp deneyin. Sadece gölgelerden de bahsetmemiş genel olarak soru sorulmuş açıkçası genel olarak da etkiler.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.538 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2023 #7 Sanmıyorum, genellikle en önemli faktör internetinizin kalitesi ve GFN'u kullandığınız çözünürlük. Oyun içi grafikler anca daha fazla çim filan olur gibi durumlarda yayın biraz daha fazla internet harcayabilir. Artı 0 Eksi
Sanmıyorum, genellikle en önemli faktör internetinizin kalitesi ve GFN'u kullandığınız çözünürlük. Oyun içi grafikler anca daha fazla çim filan olur gibi durumlarda yayın biraz daha fazla internet harcayabilir.