Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.187 Makaleler 5 Çözümler 20 21 Eylül 2023 #1 Önceden saatlik, haftalık üyelikler vs. de vardı ama şu anda yok sanırsam veya ben göremedim. Denemek istiyorum ama ücretsiz olanın bekleme süresi korkunç uzun.
Önceden saatlik, haftalık üyelikler vs. de vardı ama şu anda yok sanırsam veya ben göremedim. Denemek istiyorum ama ücretsiz olanın bekleme süresi korkunç uzun.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.388 Çözümler 12 21 Eylül 2023 #2 Kaldırıldı diye biliyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 21 Eylül 2023 #3 Saatlik ve haftalik uyelik oldugunu hic hatirlamiyorum, mevcut sistemde sadece aylik premium var maalesef.
Saatlik ve haftalik uyelik oldugunu hic hatirlamiyorum, mevcut sistemde sadece aylik premium var maalesef.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.187 Makaleler 5 Çözümler 20 21 Eylül 2023 #4 Kokona Shiki dedi: Saatlik ve haftalik uyelik oldugunu hiç hatirlamiyorum, mevcut sistemde sadece aylik premium var maalesef. Genişletmek için tıkla... Vardı hocam 12 saat, 24 saat ve 1 haftalık üyelikler vardı, mantıklı değillerdi ama benim gibi denemek isteyip sıra beklemek istemeyenler için iyiydi.
Kokona Shiki dedi: Saatlik ve haftalik uyelik oldugunu hiç hatirlamiyorum, mevcut sistemde sadece aylik premium var maalesef. Genişletmek için tıkla... Vardı hocam 12 saat, 24 saat ve 1 haftalık üyelikler vardı, mantıklı değillerdi ama benim gibi denemek isteyip sıra beklemek istemeyenler için iyiydi.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.388 Çözümler 12 21 Eylül 2023 #5 Itechin.g dedi: Vardı hocam 12 saat, 24 saat ve 1 haftalık üyelikler vardı, mantıklı değillerdi ama benim gibi denemek isteyip sıra beklemek istemeyenler için iyiydi. Genişletmek için tıkla... Vardı ben de hatırlıyorum ama kaldırdılar.
Itechin.g dedi: Vardı hocam 12 saat, 24 saat ve 1 haftalık üyelikler vardı, mantıklı değillerdi ama benim gibi denemek isteyip sıra beklemek istemeyenler için iyiydi. Genişletmek için tıkla... Vardı ben de hatırlıyorum ama kaldırdılar.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.187 Makaleler 5 Çözümler 20 21 Eylül 2023 #6 tumu dedi: Vardı ben de hatırlıyorum ama kaldırdılar. Genişletmek için tıkla... Üzücü saçma sapan ücretsiz denemeyi kullanmam gerekecek o zaman teşekkür ederim.
tumu dedi: Vardı ben de hatırlıyorum ama kaldırdılar. Genişletmek için tıkla... Üzücü saçma sapan ücretsiz denemeyi kullanmam gerekecek o zaman teşekkür ederim.