Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 5 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar GeForce NOW'da Shadow Play özelliğini kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak nasıl kullanıyoruz?
Arkadaşlar GeForce NOW'da Shadow Play özelliğini kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak nasıl kullanıyoruz?
Çözüm Sinyor Ezio Auditore 5 Ağustos 2022 tii dedi: CTRL ile bir kombinasyondu, M de olabilir. Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... CTRL+9 muş hocam öğrendim şimdi.
tii dedi: CTRL ile bir kombinasyondu, M de olabilir. Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... CTRL+9 muş hocam öğrendim şimdi.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #2 Geforce Now'ın kendi dahili ekran kaydedicisi var ama Shadow Play gibi değil. Cihazın destekliyorsa Geforce Experience'ten açabilirsin. Artı 0 Eksi
Geforce Now'ın kendi dahili ekran kaydedicisi var ama Shadow Play gibi değil. Cihazın destekliyorsa Geforce Experience'ten açabilirsin.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 5 Ağustos 2022 #3 Sinyor Ezio Auditore dedi: Arkadaşlar GeForce NOW'da Shadow Play özelliğini kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak nasıl kullanıyoruz? Genişletmek için tıkla... CTRL + K tuşuna basınca açılan sekmede video alma seçeneğini var diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Arkadaşlar GeForce NOW'da Shadow Play özelliğini kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak nasıl kullanıyoruz? Genişletmek için tıkla... CTRL + K tuşuna basınca açılan sekmede video alma seçeneğini var diye biliyorum.
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 5 Ağustos 2022 #4 Veli1026 dedi: GeForce NOW'ın kendi dahili ekran kaydedicisi var ama Shadow Play gibi değil. Cihazın destekliyorsa GeForce Experience'ten açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Cihazım destekliyor GeForce Experience'de yüklü oradan GeForce NOW'a Shadow Play yapılıyor mu? tii dedi: CTRL + K tuşuna basınca açılan sekmede video alma seçeneğini var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. tii dedi: CTRL + K tuşuna basınca açılan sekmede video alma seçeneğini var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sekme açılmıyor hocam. Son düzenleme: 5 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Veli1026 dedi: GeForce NOW'ın kendi dahili ekran kaydedicisi var ama Shadow Play gibi değil. Cihazın destekliyorsa GeForce Experience'ten açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Cihazım destekliyor GeForce Experience'de yüklü oradan GeForce NOW'a Shadow Play yapılıyor mu? tii dedi: CTRL + K tuşuna basınca açılan sekmede video alma seçeneğini var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. tii dedi: CTRL + K tuşuna basınca açılan sekmede video alma seçeneğini var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sekme açılmıyor hocam.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 5 Ağustos 2022 #5 Sinyor Ezio Auditore dedi: Cihazım destekliyor GeForce Experience'de yüklü oradan GeForce NOW'a Shadow Play yapılıyor mu? Deneyeceğim teşekkürler. Hiçbir sekme açılmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... CTRL ile bir kombinasyondu, M de olabilir. Bir bakayım. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Cihazım destekliyor GeForce Experience'de yüklü oradan GeForce NOW'a Shadow Play yapılıyor mu? Deneyeceğim teşekkürler. Hiçbir sekme açılmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... CTRL ile bir kombinasyondu, M de olabilir. Bir bakayım.
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 5 Ağustos 2022 #6 tii dedi: CTRL ile bir kombinasyondu, M de olabilir. Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... CTRL+9 muş hocam öğrendim şimdi. Artı 0 Eksi Çözüm
tii dedi: CTRL ile bir kombinasyondu, M de olabilir. Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... CTRL+9 muş hocam öğrendim şimdi.