Y Yonko Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 GeForce NOW üyeliği almak istiyorum. Steam'e yeni gelen 6 kişi ortak kütüphane kullanımı sunan aile paylaşımıyla beraber kullanmak mümkün müdür acaba internette pek bir bilgi bulamadım.
GeForce NOW üyeliği almak istiyorum. Steam'e yeni gelen 6 kişi ortak kütüphane kullanımı sunan aile paylaşımıyla beraber kullanmak mümkün müdür acaba internette pek bir bilgi bulamadım.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 27 Temmuz 2024 #2 GFN açıldığında ayarlardan betaya katılabilirseniz evet, mümkün. Yapanlar olmuş fakat uğraştırıcı, her seferinde aynı işlemleri uygulamanız gerekiyor.
GFN açıldığında ayarlardan betaya katılabilirseniz evet, mümkün. Yapanlar olmuş fakat uğraştırıcı, her seferinde aynı işlemleri uygulamanız gerekiyor.
Y Yonko Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 455146 dedi: GFN açıldığında ayarlardan betaya katılabilirseniz evet, mümkün. Yapanlar olmuş fakat uğraştırıcı, her seferinde aynı işlemleri uygulamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tam olarak nasıl yapılıyor peki
455146 dedi: GFN açıldığında ayarlardan betaya katılabilirseniz evet, mümkün. Yapanlar olmuş fakat uğraştırıcı, her seferinde aynı işlemleri uygulamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tam olarak nasıl yapılıyor peki
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 27 Temmuz 2024 #4 Yonko dedi: Tam olarak nasıl yapılıyor peki Genişletmek için tıkla... GFN ile oynamak istedğiniz oyuna girin. Ardından sol üstten ayarlara girip arayüz kısmından Steam families Beta'yı seçin.
Yonko dedi: Tam olarak nasıl yapılıyor peki Genişletmek için tıkla... GFN ile oynamak istedğiniz oyuna girin. Ardından sol üstten ayarlara girip arayüz kısmından Steam families Beta'yı seçin.