Ucuza satılan hesaplardan alıp GeForce Now'da oynamak istiyorum malum offline oynamam gerek Steam'de sol üstten kaldırmışlar çevrimdışı ol butonunu. Başka bir yol var mıdır? Veya Epic Games'te oynayabilir miyim?
Oyunu ilk defa açmaya çalıştığında Steam açılıyor. Çok kısa bir süresi var o zaman çevrimdışı yapaabilirsin kendini ama sadece 1 defa oluyor bu. Bir daha girdiğinde çevrimdışı kalıyor musun bilmiyorum.
Ucuza satılan hesaplardan alıp GeForce Now'da oynamak istiyorum malum offline oynamam gerek Steam'de sol üstten kaldırmışlar çevrimdışı ol butonunu. Başka bir yol var mıdır? Veya Epic Games'te oynayabilir miyim?
Cezalı olduğum için cevap veremedim. No Connection'a geçtikten sonra Online geçilmiyor diye biliyorum ki zaten Online geçse bile başkası bağlandığında seni tekrar atacaktır. Tamamdır sağ olun bilgilendirme için.