GeForce NOW'da Tomb Raider baştan başlıyor

Kadir1221

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben kendi bilgisayarımdan Tomb Raider'i belli bir yere kadar oynamıştım. Şimdi GeForce NOW almayı düşünüyordum. GeForce NOW'in ücretsiz deneme versiyonundan Tomb Raider oynayarak deneyeyim dedim ama GeForce NOW'dan Tomb Raider'i açtığımda oyunu baştan baslatiyordu. Bu neden oldu? Normalde kaldığım yerden devam etmesi gerekmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Ben kendi bilgisayarımdan Tomb Raider'i belli bir yere kadar oynamıştım. Şimdi GeForce NOW almayı düşünüyordum. GeForce NOW'in ücretsiz deneme versiyonundan Tomb Raider oynayarak deneyeyim dedim ama GeForce NOW'dan Tomb Raider'i açtığımda oyunu baştan baslatiyordu. Bu neden oldu? Normalde kaldığım yerden devam etmesi gerekmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bulut sekronizasyonunu mu kapattınız? Steam ayarlarınızı kontrol edin.

Oyunu önce kaydettiniz mi? Tuhaf direk kaldığı yerden devam etmesi gerekiyor.

Oyunu önce kaydettiniz mi? Tuhaf direk kaldığı yerden devam etmesi gerekiyor.
Önce kaydettiniz mi derken normal epic gamesden girerken kaldığı yerden devam ediyor. Ama geforce Now deneme sürümünde oynamaya çalışırken oyunu başa alıyor.

Bulut sekronizasyonunu mu kapattınız? Steam ayarlarınızı kontrol edin.
Epic gameste yüklü Tomb raider. Epic gamesten baktım ama bulut senkronizasyonu açık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı