GeForce NOW'dan yeni PC'ye geçince Witcher 3'e baştan mı başlanmalı?

Lexusiaa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 7-8 ay önce GeForce NOW'dan 50 60 saat oynadığım Witcher 3'ü yeni bilgisayarımda oynamak istiyorum. Baştan mı başlamalıyım? Kontrolleri vs tam hatırlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay sadece kontroller ise altı üstü birkaç tuş var o yüzden harcanan emeğe yazık olmasın. Fakat ben gördüğüm her şeyi daha iyi grafiklerle görmek istiyorum dersen, sistem ve monitörün de iyiyse, olmasını da istiyorsan neden olmasın.

Olay sadece kontroller ise altı üstü birkaç tuş var o yüzden harcanan emeğe yazık olmasın. Fakat ben gördüğüm her şeyi daha iyi grafiklerle görmek istiyorum dersen, sistem ve monitörün de iyiyse, olmasını da istiyorsan neden olmasın.

GFN uzuerinden oynadığım icin Ultra'da oynadım
7-8 ay olduysa hikaye kopukluğu fazlaca olur, oyundan alınan zevk düşer. Baştan başlamanız için yeterli bir neden bence bu.

Haklısınız sağ olun öneri için.
7-8 ay olduysa hikaye kopukluğu fazlaca olur, oyundan alınan zevk düşer. Baştan başlamanız için yeterli bir neden bence bu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı