Atlas0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #11 371129 dedi: Ne bilelim biz? Şirketin CEO'su olmadığımıza göre büyük oyunların kütüphaneye eklenip eklenmeyeceğini bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Size sormadım sayın Samwise Gamgee dedi: Hocam 100 GB üstü oyunlar hala daha indirilemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
371129 dedi: Ne bilelim biz? Şirketin CEO'su olmadığımıza göre büyük oyunların kütüphaneye eklenip eklenmeyeceğini bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Size sormadım sayın Samwise Gamgee dedi: Hocam 100 GB üstü oyunlar hala daha indirilemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #12 Bence iyi bir geleceği var bir sürü ülke için şirketlerle anlaşmışlar ve sunucu açmışlar durumu iyiye gittiği kesin. 10 Mbps internet ile bana yetecek şekilde AAA oyunları oynayabiliyorum bundan daha iyi bir şey olamaz.
Bence iyi bir geleceği var bir sürü ülke için şirketlerle anlaşmışlar ve sunucu açmışlar durumu iyiye gittiği kesin. 10 Mbps internet ile bana yetecek şekilde AAA oyunları oynayabiliyorum bundan daha iyi bir şey olamaz.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 8 Şubat 2021 #13 Geleceği gayet parlak ve Google Stadia politika değiştirmezse tek el denilebilecek bir konuma bile gelecektir.
Geleceği gayet parlak ve Google Stadia politika değiştirmezse tek el denilebilecek bir konuma bile gelecektir.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.955 Makaleler 4 Çözümler 57 8 Şubat 2021 #14 Bizim gibi kötü ekonomiye sahip ülkeler için bulunmaz nimet.