Bunu düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu sıcaklık değerinin minimumda olmasını istediğim için ASUS'tan almak istedim şu an fiyatı 25k bandında. 2K sistem için uygun mudur? Performans olarak verimli bir dönüş alır mıyım?
Ayrıca aynı ürünün farklı üretici firmalarda fiyatları farklı örneğin;
2. sorum burada başlıyor 5K fiyat farkı var, hangi üreticiyi firmayı tercih etmeliyim sizce, size sormadan alsaydım ASUS alacaktım, doğru bir karar olur mu?
Son olarak RTX 4070 ekran kartına en verimli hangi işlemciyi almalıyım, ve 2K için monitör için önerileriniz nelerdir? Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
Pny NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto VCG4070T12TFXXPB1 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Pny NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto VCG4070T12TFXXPB1 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sizin attığınız linktekilerden bahsediyorum. Ben ikisini de Pny sanmışım kusura bakmayın. Zotac ve Pny'nin 3070ti ekran kartlarının linklerini attınız ya ondan bahsediyorum
Sizin attığınız linktekilerden bahsediyorum. Ben ikisini de PNY sanmışım kusura bakmayın. Zotac ve PNY'nin 3070 Ti ekran kartlarının linklerini attınız ya ondan bahsediyorum.